5 årsager til at købe Dell produkter til kontoret

Flere virksomheder vælger Dell til kontoret - og det er der flere gode grunde til

Der findes mange forskellige IT brands, som du kan overveje, når udstyret på kontoret skal udskiftes. Én af vores favoritter er Dell – og hvis du ikke kender meget til Dell og produkterne derfra, kan du læse meget mere om IT virksomheden her. 

God kvalitet

En af de største fordele ved Dell produkter er absolut produkternes holdbarhed. Der skal meget til, før en Dell computer eksempelvis går i stykker. Vi kan alle synes, at det er irriterende, når vi har købt nyt IT udstyr og det hurtigt går i stykker. 

Foruden at være meget holdbare, er Dell produkterne generelt set bare skabt i høj kvalitet. De materialer, som udstyret bliver produceret i, skaber grundlag for produkter af god kvalitet. Hvis hardwaren ikke fungerer på en computer, er det svært at få en hvilken som helst software til at køre optimalt. 

Dells produkter giver god anledning til, at man kan installere de softwares, som man har brug for på kontoret. På den måde kan det hurtigt give mening, at købe Dell produkter til en arbejdsplads. 

Dell har et stort udvalg af produkter

Dell har yderligere et meget stort udvalg – og det hele af god kvalitet. Det betyder altså, at du kan vælge forskelligt udstyr til de forskellige ansatte på kontoret. Det kan hurtigt blive fordelagtigt, fordi sjældent har mange ansatte de samme behov. En programmør har eksempelvis brug for pålidelige Dell servere, som kan holde til tungere software – og en tekstforfatter har brug for behagelige tastaturer og lette laptops, som nemt kan medbringes. 

Det store udvalg gør også, at man kan få et gennemgående tema på kontoret. Det betyder, at diverse programmer og lignende er ens på alle computere og alt udstyr. Mange synes, at dette kan være betryggende – specielt hvis de ikke føler sig særlig stærke i teknologi. 

Lave priser 

Sidst men ikke mindst udbyder Dell lave priser på mange af deres produkter, hvis man sammenligner produkt priserne med lignende produkter fra lignende IT virksomheder. Det kan derfor hurtigt give mening at investere i billigere udstyr, specielt når inflationen raser og vi alle må prioritere vores penge bedre

Det betyder dog ikke, at produkterne fra Dell er mindre gode! Dell har nemlig stor fokus på, at alle skal have ret til kvalitet og design i denne digitaliserede tidsalder. Hvis du er i tvivl om, hvilket IT mærke i skal indkøbe til kontoret, kan du altså sagtens også begynde at overveje Dell.