5 jobs, der gør dig stærk

Har du nogensinde gået og tænkt over, hvilke jobs, som giver dig allerflest muller? Uanset hvad har vi her samlet en kort liste med jobs, som kræver ekstra tykke muskelfibre. Som en lille disclaimer må vi nok hellere sige, at listen ikke er baseret på videnskabelige undersøgelser – men vi er nu alligevel ret sikre på, at der må være noget om sagen.

Flyttemand

Når man har som job at bære kommoder, senge og stole, kan man næsten ikke undgå at blive buff. Overvej at arbejde for et flyttefirma København, hvor man konstant går op og ned i trappeopgange! Prøv og find en flyttemand og se bare, om du kan vinde i en omgang armlægning. Vores forsigtige bud er, at det kan du ikke.

Murer

Som murer får man løftet en helt masse mursten mm. i løbet af en dag, og selvom en enkelt mursten i sig selv måske ikke er vildt tung, giver det stor udholdenhed at placere dem i mange timer hver dag.

Tømrer

Lidt i forlængelse af murerne kommer tømrere, som også har jobs, der er ganske fysisk krævende. En hverdag som tømrer indebærer håndtering af både tunge materialer som store træbjælker, plader og paneler samt kraftigt værktøj. Hvis ikke man er stærk, når man begynder som tømrerlærling, bliver man det i hvert fald!

Bager

Det kan måske umiddelbart være lidt overraskende, at bagere optræder på denne liste, men ved eftertanke giver det god mening: Bagere ælter kraftigt i dej, slår den ned og bærer den til ovnene mm. At det så måske kan være svært ikke at tage en smagsprøve i ny og næ, er en anden sag…

Professionel sportudsøver

Okay, den her giver lidt sig selv, men vi var nødt til at inkludere den på listen… Vi ser dog bort fra e-sportsudøvere, som ikke nødvendigvis er stærke rent fysisk.