Fleksible vikariater for sygeplejerske

Sundhedssektoren består af mange forskellige fag og muligheder, når det kommer til arbejde. Blot som sygeplejerske findes der et hav af forskellige veje og retninger du kan tage, når du står med din uddannelse. Det kan være at du har specialiseret dig inden for noget, arbejdet nogle år, og nu er kommet frem til, at du ønsker at prøve noget nyt. Måske ønsker du ikke længere at arbejde på et sygehus, eller måske ønsker du at komme helt væk, og prøve kræfter med faget i et helt andet land.

Få gode råd, sparring og hjælp til at finde job

Er du ikke helt sikker på hvor, hvordan eller hvad det nye job skal indebære, men ønsker du lidt sparring og rådgivning, så få hjælp til at finde et sygeplejerskejob ved Vikteam. Her vil du blive præsenteret for forskellige jobmuligheder, som matcher dine kvalifikationer og ønsker. Jobbet fungerer som et vikariat, hvilket giver dig en enorm fleksibilitet og frihed. Du har på den måde mulighed for at prøve flere forskellige ting, og er ikke nødvendigvis bundet af en enkelt sygeafdeling eller den samme lægepraksis. Det er muligt for dig, at se hvilke vikariater der i forvejen tilbydes, og ellers kan du altid kontakte dem, og høre om dine muligheder.

Oplev faget i udlandet

Drømmer du derimod om at tage det næste skridt, og prøve jobs i udlandet, er Vikteam også behjælpelig med dette. De samarbejder med sundhedssektoren i både Norge, Sverige og Grønland, hvoraf du også kan få hjælp, hvis du vil søge arbejde i disse lande. Ved at tage et udenlandsophold vil du have rig mulighed for at lære en ny kultur at kende. Samtidig vil du se, hvordan sundhedssystemet er bygget op i det pågældende land, og opnå en masse erfaring og viden, som du højst sandsynligt kan bruge, hvis du en dag vender snuden tilbage på det danske arbejdsmarked.