Indtag dit hjem med disse råd

Savner du, at boligen er mere din egen, fremfor noget du har overtaget? Måske føles de hvide vægge lidt for upersonlige og anonyme. Du kan også bare være på udkig efter en hobby eller et fællesprojekt for dig og veninden, barnet eller kæresten/manden.

Vær kreativ med indretningen

www.madling.dk finder du udover opskrifter på velsmagende mad også tips til kreative projekter. Kreative projekter er ofte bare for sjovs skyld, men de kan også sagtens være både hyggelig og gavnlige. Har I brug for ny bordpynt? Det kan I selv lave. Har I brug for en opslagstavle? Det kan I selv lave. Har I brug for en grundig madplan? Den kan I også selv lave, samtidig med at det giver gode minder at kigge tilbage på. Det er vel altid vidunderligt at kigge på det opdækkede bord til jul, påske eller blot til hverdag og lade tankerne flyve tilbage til, da bordpynten blev lavet med ungerne.

Mal fortiden over

Hvis boligen skal føles mindre fremmed efter en nylig indflytning er et let, men betydningsfuldt skridt at male væggene. I behøver ikke male dem alle, men en enkelt eller to vægge i en anden farve end hvid kan oplyse hjemmet på overraskende vis. Faktisk kan det også hjælpe bare at male de gamle, måske lidt afskallede, hvide vægge over med frisk, ny hvid maling. Så vil I kunne kigge på dem og kende til processen bag. Det pålægger jer ansvaret for det, og derved vil I muligvis føle mere ejerskab og hjemlighed ved at begive jer rundt i hjemmet. I kan endda inddrage børnene i projektet. De synes alt, hvad der har med ukendte og uvante ting, såsom maling, at gøre er sjovt. Ved at børnene er med og hygger sig, bliver det mindre en opgave, der skal overstås, og mere et fantastisk moment.