Måske du skulle gå i genbrug?

Hvorfor købe noget nyt, når du kan købe noget brugt som er hundrede gange mere dig? Du kan godt købe smarte brugte ting! For behøves vi egentlig altid at købe nye ting? Møbler, dekorationer. Kan vi ikke gøre noget andet i stedet for? I verden overproducerer vi på grund af forbrugeren. Hvad kan vi gøre for at stoppe det?Ja, heldigvis er en ny trend med genbrugsmøbler startet op i norden. Din sofa behøves ikke at være købt i Idé møbler. Det gør den ikke til en bedre sofa. Du kan sagtens finde den i genbrugen. Og især på Fyn er trenden blevet stor. Er du vild med genbrug i Odense, så finder du alt du behøver her i byen.

Gør et loppefund!

Man kan gøre mange gode fund i en genbrugsbutik. Man hører tit historier om folk, der gør gyldne fund. Forvandler skrald til skatte. Måske man finder Van Goghs forsvundne maleri og kan sælge det til flere millioner. Nogle folk køber kaffestel og finder ud af, at det er Royal Copenhagens første udgave, så skal man lige pludselig ikke drikke kaffe af det. Måske lyder det hele lidt som en rigtig eventyr historie, men du ved aldrig, om det en skønne dag kan blive dig, hvis du ikke prøver. Måske du kan gøre et fund!

De bedste brugte møbler

Udover at de ting du finder i genbrugen ofte er unikke, ganske særlige og ikke fås andre steder, så kan de til og med også være billige, og du kan derfor spare en masse penge. Mangler du måske møbler til gæsteværelset. En seng, en stol? Tag eventuelt et smut i genbrugen i Odense og kig, det koster ikke noget. Bare fordi noget er nyt, behøves det ikke at betyde, at det er godt. Mange af nutidens møbler er lavet af en lang ringere kvalitet, end mange af dem du kan finde i genbrugen. Man kan sagtens købe kvalitet brugt til billige penge, og ingen behøver, at vide at det er genbrug.