Med dette enkle trick kan din stue blive meget større

I mange år har boligindretning fyldt meget hos danskerne og hverken fortiden eller nutiden er nogen undtagelse. Særligt spise- og dagligstuen bliver flittigt benyttet, når gæster inviteres og hjerter skal vindes. Læs mere her og find ud af hemmeligheden bag en stor stue – det er meget lettere, end du tror.

Pladsen: en justerbar størrelse

Det er absolut ikke nogen hemmelighed, men alligevel er der mange, der ikke kender dette trick. Man kan nemlig, til en vis grad, styre, hvor meget plads du har – og det gælder i særdeleshed din dagligstue. Her tæller indretningen nemlig enormt meget – for hvordan er møblerne egentlig placeret? Tæthed mellem dem får nemlig din stue til at se mindre ud, mens større afstand har den modsatte effekt. Også størrelsen på store møbler som sofaen tæller – du kan se mere lige her. Dagligstuen er hjemmets samlingspunkt, og der er nemlig ofte behov for god plads – og god indretning.

Tips og tricks til opgraderingen af din stue

Det kan alligevel være svært at finde ud af, hvad du helt præcist skal – og for at undgå at du kommer til at gøre noget forkert, kan det være godt at have en tjekliste. Se for eksempel denne liste over gode råd til dig, der vil forandre din stue:

  • Tænk stort. Det gælder om at udvide sit mindset, når man ændrer stuen – du skal nemlig overveje hvert hjørne og hver enkelt mulighed for plads. På den måde er du næsten sikker på at få maksimalt udbytte. Det kræver planlægning og koordinering, men resultatet vil næsten altid være anstrengelserne værd!

  • Find de rigtige møbler. Det er selvfølgelig vigtigt, at dine møbler passer ind i stuen. Især, hvis der skal være grobund for optimal udnyttelse af din plads – du kan eksempelvis prøve dig frem med møbler med flere funktioner.