1. Skal du have nyt inventar til din fynske café eller restaurant?

Trænger din café, bar, bistro eller restaurant til nyt inventar, så er der hjælp at hente hos firmaet RestaurantInventar. De har mere end 25 års erfaring i at servicere erhvervskunder indenfor restaurationsbranchen. Firmaet har adresse i Ikast, men er ellers et online baseret firma.

  1. Professionel rådgivning fra en indretningskonsulent

Som kunde kan det være overvældende med et stort udvalg: hvad passer til min virksomhed, og hvad skal jeg vælge? Heldigvis er der mulighed for at få professionelt input og rådgivning fra deres indretningskonsulent. Dette mindsker risikoen for at gøre fejl, der senere potentielt med store omkostninger skal gøre om.

  1. Der er noget for enhver smag og ethvert behov

Hvordan en restaurant eller en lignende virksomhed skal indrettes, er afhængig af mange ting. Alt lige fra beliggenhed, hvor stort arealet er, hvilken slags mad eller drikke, man sælger til, hvad for en type etablissement, det er. Der er forskel på, hvordan inventaret er i en fastfood restaurant og i en sushi bar til eksempel. Forståeligt nok så er rigtig mange restaurantejere specielt fokuseret på maddelen af deres virksomhed og måske ikke så meget på, hvordan restauranten skal indrettes. Hos firmaet RestaurantInventar er man heldigvis opmærksom på, at den samlede oplevelse af en tur på bar eller restaurant ikke kun er et spørgsmål om, hvad man spiser eller drikker. Maden, servicen og omgivelserne skal helst smelte sammen.

  1. Gode referencer

Firmaet har en lang række af gode referencer fra tidligere projekter, de har gennemført for deres kunder. Disse referencer kan ses på deres hjemmeside, hvor det også er muligt nemt at få et overblik over de forskellige kategorier af varer, de udbyder. De tilbyder totalentreprise indenfor inventar, men har man kun brug for et par nye stole eller lidt ekstra borde, så er man lige så velkommen, som hvis det er alt, der skal skiftes eller etableres.