Reachtrucken – den snilde og behændige gaffeltruck

Reachtrucken – den snilde og behændige gaffeltruck

Selvom reachtrucken af udseende kan snyde selv den bedste gaffeltruck-kender (den ser jo ikke særlig stor ud ved siden af de større og mere ”muskuløse” gaffeltrucks, der tungt prustende og kraftfuldt bærende besørger deres nænsomt udregnet og tilrettelagte hverv noget så effektivt), og man derfor kunne komme til at bilde sig selv ind, at den er for lille til virkelig at ”tage fat”, når det gælder, så skal man slet ikke lade sig narre. Reachtrucken er på trods af sit klejne udseende en kraftfuld truck, der er i stand til at varetage de opgaver, som den bliver stillet. Reachtrucken kan selvfølgelig ikke klare helt så store og tunge opgave, som andre og mere kraftfulde trucks er i stand til. Dette siger sig selv. Men dette er netop også meningen. For hvad reachtrucken mangler af saft, kraft og rendyrket ”maskulinitet”, kompenserer den helt og aldeles for med sin snilde og vævre behændighed. Reachtruckens ”mangel” på muskler er nemlig, fordi den er specialdesignet til de mindre lagre, hvor det kan være sværere at komme rundt, fordi pladsen er trang. Ja, reachtrucken er lavet til de virksomheder, lagre, lufthavne eller hvor ellers denne skønne maskine nu kan benyttes, som har brug for en snild og behændig gaffeltruck, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Reachtrucken – spar dine penge

Reachtrucken kan spare en given virksomhed, lager osv. for mange penge, for når pladsen er trang på f.eks. lageret, hvis hylderne bare bugner af varer og materialer, mens der stadig er brug for plads. Eller hvis pladsen fra starten af var lille, men budgettet lige så småt, imens det nu er blevet større grundet en mere og mere succesrig og frugtbart givende forretning, og man derfor har midlerne til at udvide sin lagerplads. Ja, uanset hvad, bør man spørge sig selv, som den gode forretningsperson man jo er, om man ikke kan ”lugte” penge her, for en skilling sparet er jo en skilling tjent, og finde på en mere smart løsning end at udvide lagerpladsen, som jo kan være noget så omkostningsfuldt.

Reachtrucken som løsning

Reachtrucken er den simple løsning, en løsning, der er lige så snild og behændig, som reachtrucken selv er det. For reachtrucken er med sine metaforiske hænder i stand til at løse gådens gordiske knude, som kunne synes noget så uoverskuelig. Dette kan reachtrucken, fordi den kommer med et smart bud: ”Køb mig i stedet for,” siger den, ”og spar en hulens masse penge”. For i stedet for at udvide sin lagerplads, så burde man i stedet købe denne truck. ”Men pladsen på lageret er jo stadig begrænset,” indvender det imaginære du måske, ”problemet er ej løst.” Men jo, for med en reachtruck kan man skubbe sine lagerhylder tættere sammen og endog købe nogle, der er endnu højere. For reachtrucken kan med sin gaffel nå højt op, og den kan ligeledes komme rundt på mindre plads end større og mere konventionelle gaffeltrucks. Det er med henblik på dette, at den er blevet undfanget og fremstillet.