Sådan bruger du effektivt videooptagelser i din markedsføring

Odense

I dag er der reklamer overalt – på tv og i radioen og på store skilte ved siden af vejene. Der er altså stor kamp om forbrugernes opmærksomhed, og det er ekstremt vigtigt at fange denne, så derfor må man finde en god måde at bryde ud fra mængden på.

Det gælder ikke længere om at have et slogan, der sætter sig fast i kundernes hjerner, som så bare kører rundt og rundt hele dagen, og det gælder ikke om at spamme folk med de samme reklamer om og om igen. Det er blevet gjort utallige gange, og den moderne forbruger er ved at være godt og grundig træt af det.

Derfor er virksomheder nu nødt til at tænke ud af boksen og finde på nye måder at reklamere på. Videomarkedsføring er din måde at fange kunders opmærksomhed på. Jo mere kreativ en reklame, man får lavet, er, og jo bedre man skjuler den som reklame, jo bedre er responsen også fra kunderne. Derfor bør man overveje professionel videoproduktion som sin nye reklamefunktion.

Men en videoproduktion vil altid kræve en lokation, og til dette er der få byer i Danmark, der er bedre egnet end den skønne fynske hovedstad, Odense – hvor du kan finde videoproduktion odense lige her, hvis du ikke allerede har styr på det.

Hvorfor skal man vælge Odense at filme i?

En af de bedste måder at bruge videomarkedsføring på er nemlig ved at optage film fra kendte byer som fx Odense, der med dens ikoniske vartegn og hyggelige stræder egner sig ekstremt godt til videoproduktion.

Her er der historie, der er værd at forbinde sine produkter til, og som giver en helt særlig stemning til videoerne. De hyggelige stræder og små, farverige huse, der ligger klemt op og ned ad hinanden, egner sig meget godt til videomarkedsføring.

Ved at filme i byer, som folk kender, og som folk har relationer til, giver man seerne og potentielle kunder muligheden for at identificere sig med det eller dem, der vises i videoen, og giver en positiv forbindelse mellem dit produkt og fx Odense.

Hvad kan god videoproduktion gøre for dine reklamer?

Videoproduktion til markedsføring er ikke tænkt som et forsøg på at lave en velkendt reklame. Det er ment som en måde at fortælle en historie på om dit og din virksomheds produkt. Det gør man nemt med en fængende, filmisk produktion, der igennem et spændende, visuelt udtryk og god underlægningsmusik fortæller en klar historie, der trækker kunderne til. Odense er den oplagte by til dette, fordi byen selv emmer af historie og netop besidder det spændende, visuelle udtryk, man bør sigte efter.

Det handler om at skabe videoer, der ikke bare informerer kunden om et produkt, men som leger med æstetikken i videoen og er produceret med de nyeste og mest moderne teknikker. På den måde fremstår videoen knivskarpt.

Man kan faktisk bruge videomarkedsføring til mange ting, herunder som profilvideoer, der fx viser en kunstners eller en virksomheds produkter og brandidentitet, eller produktvideoer, der også viser produkter. Det er også altid en god ide med eventvideoer, der kan deles på sociale medier.

Når man overvejer at få lavet professionel video til markedsføring, skal man se efter, om virksomheden arbejder med fx moderne colorgrading, professionel videoproduktion, og om de tilfredsstillende skaber liv i de videoer, der bliver produceret.