Sådan finder du det rigtige stuegulv

Stuen er på mange måder et af de vigtigste rum, når det kommer til indretning af hjemmet. Når du tænker på indretning, tænker du sikkert på de rigtige møbler, den rigtige sofa samt de rigtige pyntegenstande. Men det er vigtigt, at du ikke glemmer dét, der omkranser rummet – nemlig væggene og gulvet. Især gulvet har stor indflydelse på den samlede atmosfære i dit rum.

Men hvordan finder du lige det perfekte stuegulv? Dette er der desværre ikke noget enkelt svar på. Der er nemlig mange forskellige typer af gulv som egner sig godt til bestemte indretningsstile. Derfor er det i høj grad en smagssag, når det kommer til valg af det rigtige stuegulv. Du kan dog i de følgende to afsnit af denne artikel få et par tips og tricks til, hvordan du kan finde det rigtige stuegulv til netop dit hjem.

Pu gulve er den komfortable og praktiske løsning

Pu gulve dækker over polyurethangulve, og det er fuldt forståeligt, hvis du aldrig har hørt om pu gulve før. Pu gulve egner sig godt som stuegulv, da de har et forholdsvist stilrent design. På den måde giver et pu gulv god plads til de andre elementer i din indretning, og du risikerer ikke at få et rodet udtryk i dit hjem. Derudover er pu gulve også komfortable at gå rundt på. Dermed kan pu gulve være løsningen til dig, der gerne vil have forholdsvis frie tøjler i forhold til andre aspekter af indretningen.

Andre gulvtyper der egner sig som stuegulv

Der findes også andre gulvtyper, der egner sig glimrende som stuegulv. Der er eksempelvis trægulvet, som kommer i mange forskellige variationer. Her kan du også vælge mellem mørkt og lyst træ, som bidrager med forskellige udtryk til rummet. Så er der også gulvtæppet, der er mere komfortabelt end trægulvet. Du kan også få gulvtæppet i mange forskellige stile.