Sælg selv din bolig i Odense – 3 tips til hvordan

Overvejer du at sælge din bolig i Odense? Du behøver ikke nødvendigvis at have en mægler på, når du skal sælge. Det kan være en dyr omkostning at have mægler på. Vil du spare nogle penge, kan du sagtens selv stå for salget af din bolig.

Vi har her samlet tre tips til, hvordan du selv kan sælge din bolig i Odense. Vi kommer ind på tips som:

  • Få taget gode, salgsbare billeder.
  • Brug dit netværk og diverse portaler.
  • Husk at benytte en advokat.

Få taget gode, salgsbare billeder

Når du skal sælge din bolig, er du nødt til at vise den fra sin bedste side. Det betyder, at der skal tages nogle gode billeder. Har du ingen billeder, kan det blive virkelig svært at sælge din bolig.

Inden du tager billeder, er det vigtigt, at der er ryddet op og gjort rent i boligen. Det skal se salgbart ud. Når du skal have taget billeder, behøver du ikke at booke en fotograf. Du kan sagtens selv tage billederne. Det er dog en fordel, at du bruger et godt kamera, der kan tage billeder i god kvalitet.

Drop derfor at bruge din mobiltelefon til at tage billeder med. Har du en ven eller bekendt, der er god til at tage billeder, vil det selvfølgelig være oplagt at hive fat i vedkommende.

Brug dit netværk og diverse portaler

Når du har billeder og en god salgstekst, skal du have kommunikeret ud, at din bolig er til salg. Der findes flere forskellige platforme, hvor du kan oprette din bolig. Nogle steder er det gratis. Andre steder skal du slippe en lille skilling. Det er dog ingenting, sammenlignet med hvad en mægler koster.

Du behøver ikke at begrænse dig til portaler. Du kan også bruge dit netværk. Spred budskabet om, at du sælger din bolig til familie, venner, kolleger og bekendte. Derudover kan det også være en fordel at benytte sociale medier. Her kan opslaget med fordel også deles af dit netværk.

Husk at benytte en advokat

Når du skal sælge din bolig selv, er det en god idé at få en advokat indover. Det er desværre en udgift, du ikke kan komme udenom. De skal nemlig bruges til forskellige ting ved et boligsalg. Se, hvad du kan bruge en advokat til her.

Du kan dog sagtens begrænse dit brug af en advokat til kun det mest nødvendige. Er der noget, du er i tvivl om, er det dog altid bedst at rådføre dig med en advokat.