Skab smukke produktdigitaliseringer og tag dine produkter med ind i fremtiden

Den moderne verdens hårde konkurrence stiller hele tiden nye krav til dig som virksomhed, hvis du gerne vil holde dig opdateret med udviklingen er derved sikre de bedste betingelser for en sund virksomhed, der kan klare sig i den hårde konkurrence.

Der er især høje krav til dine produktdata og dit marketingsmateriale for dine produkter. Det kan være svært at holde styr på store mængder af data om dine mange produkter, hvilket kan resultere i dyrebart tidsspild på administration og så videre.

Netop derfor er en del af den moderne virksomhed at skabe såkaldte produktdigitaliseringer, der kan gøre det lettere for dig at administrere store mængder af produktdata, mens du på samme tid kan skabe unikt og indbydende marketingsmateriale for dine produkter.

Du kan læse mere om produktdigitaliseringer her og finde ud af, hvordan din virksomhed kan få gavn af at tage dine produkter fra den virkelig verden og over i den digitale.

Hvad er produktdigitaliseringer?

Produktdigitaliseringer er mange ting, men fælles for dem alle er, at der vil blive skabt en digital 3D-model af dine produkter, hvilket skaber grobund for et væld af forskellige muligheder.

Produktdigitaliseringer kan bl.a. involvere:

  • 3D-produktmodellering hvor en 3D-model vil blive skabt af dit produkt, hvilket giver dig mulighed for at sætte dit produkt ind i alle tænkelige omgivelser som eksempelvis en luksuslejlighed i New York

  • Teksturudvikling af dit produkt. Her vil de mindste detaljer af teksturen i dine produkter blive gengivet i den digitale version, hvilket bl.a. er brugbart for dig, der har behov for, at små detaljer i eksempelvis stof skal fremstå så skarpe som muligt

  • BIM-objekter hvor der skabes et intelligent digitalt objekt, som selv kan positionere sig i forhold til andre objekter i forskellige softwares. Det kan især bruges inden for bygningskonstruktion og arkitektur

  • CAD-modeller som er en smart billedfil af dit produkt, som kan puste liv i dit produkt på en helt fantastisk måde

Fordele ved produktdigitalisering

Der kommer rigtig mange fordele med produktdigitaliseringer, og det er derfor et must for dig, der gerne vil tage din virksomhed med ind i fremtiden.

En fordel er som sagt, at du nemt kan håndtere store mængder af produktdata og marketingsmateriale ved hjælp af produktdigitaliseringer, men der kommer også andre fordele for eksempelvis salget i din virksomhed.

Med produktdigitaliseringer kan du nemlig skabe nogle helt fantastiske udtryk med dine produkter, hvilket vil være med til at fange potentielle kunders opmærksomhed og dreje den over på netop din virksomhed.

En produktdigitalisering kan sætte dit produkt ind i lige præcis de omgivelser, som du ønsker, og det giver dig derfor uendelige muligheder for at skabe det udtryk, du ønsker.

På den måde kan du inspirere kunder ved at tage dem med på en rejse, hvor du fortæller historien om dit produkt på en ny og spændene måde.

Du vil med andre ord vække kundernes fantasi ved at vise dem, hvordan dit produkt kan komme til at se ud i eksempelvis en dagligdagssituation, hvilket vil differentiere dig fra dine konkurrenter.