Tricket til indretning af en lille lejlighed

Bor du – ligesom mange andre – i en lille lejlighed, hvor det er svært at finde plads til alting, så skal du læse med her. For selvom der ikke er meget plads, behøver pladsen ikke være trang. Det drejer sig bare om at udnytte pladsen rigtigt.

Indret i højden

Brug hele højden fra gulv til loft. Udnyt pladsen til opbevaring med hylder, reoler eller skabe helt fra gulv til loft. På den måde er der ikke noget spildplads. Er du ikke så høj, kan det være praktisk med en skammel eller lille trappestige i lækkert design fra til at nå de øverste hylder.

Plads til sko og jakker

Indret dit indgangsparti med masser af opbevaring i form af skoreol eller skoskab og knager til overtøj, tasker, cykelhjelm, og hvad du nu ellers har. Husk at du sagtens kan hænge en bøjle på en knagerække, så du ikke ødelægger dine pæne jakker.

Du kan også få en siddeplads, der ikke optager plads. Et utroligt lækkert vægmonteret klapsæde fra Skagerak, der kan hænge både inde og ude, og den er helt perfekt til en lille gang eller entre.

Hvor der er hjerterum, er der husrum, og det er vigtigt ikke at glemme hyggen. Den kommer ind i hjemmet med bløde ting, farver, naturmaterialer og planter. Er du mere til et stilrent look, kan du prøve at trække lidt inspiration fra de enkle linjer i Muuto havemøbler.

Er du så heldig at have en altan, er der også et uhyggeligt simpelt trick til den bedste indretning for at få mest glæde af altanen; klapstole og et klapbord. På den måde optager dine altanmøbler så lidt som muligt, når de ikke er i brug. Vil du have nogle lækre træmøbler, der holder i mange år, skal du vælge Skagerak havemøbler.