Derfor skal du vælge at købe en slagleklipper til din traktor

Mangler du en slagleklipper til din traktor? Hos forskellige firmaer og virksomheder tilbyder de slagleklippere til traktorer i forskellige størrelser, typer og modeller. Hvor kraftig din slagleklipper skal være, afhænger først og fremmest af hvilken traktor, du kører klipperen med. Des større din traktors kapacitet er, desto tungere klipper kan du trække. Når du skal vælge din slagleklipper skal du derfor tage bestik af hvilken traktor du skal køre klipperen med samt hvor lang tid, som du er parat til at bruge på klipningen. Du vil kunne køre hurtigere med en større traktor og stadigvæk opnå et flot resultat. Hvorimod en mindre traktor med færre hestekræfter fordrer langsommere kørsel for at opnå samme gode resultat.

Fordele og ulemper

Der er mange fordele ved en slagleklipper fremfor andre modeller på markedet. Den har stor kapacitet, og så kan den køre fint både i vådt og tørt græs.

Den har lave driftsomkostninger, og hvis du skulle udskifte en del på slagleklipperen, er dette en ret enkelt proces. Og ikke mindst er den utrolig alsidig i sin funktion.

En af ulemperne kan være, at den er noget dyrere i anskaffelse sammenlignet med for eksempel en rotorklipper. Derudover kan der være risiko for skalpering, hvis du bruger en bred maskine.

Find den rigtige

Slagleklipperne kan med fordel anvendes til pleje og vedligeholdelse af grønne arealer, som eksempelvis marker, boligarealer, parker og fodboldbaner. Derudover kan nogle modeller også anvendes til klipning af højt græs i vejrabatter og grøftekanter. Så hvis du er den helt store traktorentusiast, så der det et must, at du skal have en slagleklipper. Der findes mange forskellige slagleklippere på markedet. Udover de almindelige slagleklippere, kan man også få en slagleklipper med sving og med sideforskydning.

Førstnævnte er meget velegnet til klipning af hække og skråninger og lignende, da maskinen kan hæves 90 grader lodret.