Få en renere vognpark med din egen vaskehal til lastbiler

Sponsoreret

Når dine lastbiler kører rundt dagen lang i alt slags vejr, går der ikke mange dage, før lastbilerne er blevet godt og grundigt beskidte. Lastbiler kører mange kilometer, og dit job er at få varerne frem i både sol, regn og slud. Men det slider på dine lastbiler, hvis de ikke bliver rengjort ofte, og det kan i sidste ende betyde dyre reparationer, hvis du ikke vedligeholder din vognpark med vask.

Det er dog nemmere sagt end gjort, for det er en stor og tidskrævende opgave at vaske en hel lastbil ved hjælp af manuel arbejdskraft. Derfor kan det i den daglige drift virke som en lidt for stor og uoverskuelige opgave, hvorfor vask af lastbiler ofte ikke bliver gjort så ofte som nødvendigt. Det kan dog som sagt få negative følger for dine biler på den lange bane, hvorfor det er vigtigt at få vasket ofte.

Netop derfor kan du med fordel investere i en vaskehal til lastbiler, hvor du nemt og hurtigt kan få vasket dine lastbiler, hver gang det er nødvendigt. Med en vaskehal blive vasken fuldstændig automatiseret, og du skal derfor aldrig igen tænke på at vaske dine biler manuelt.

Derved kan en vaskehal til dine lastbiler sikre, at din flåde af biler altid er skinnende ren, mens ressourcer, som ellers ville blive brugt på manuel vask, kan blive frigjort og bruges på noget andet og mere vigtigt.

Den rigtige løsning til din virksomhed

Lige meget hvilket typer af lastbiler du har i din virksomhed, kan der laves en løsning, som passer til dig. Vaskehallen vil nemlig blive produceret fra bunden ud fra dine ønsker, hvorfor stort set alt er muligt. Du kan således få en vaskehal, som passer lige nøjagtigt til dine lastbiler og deres størrelse, og du vil blive taget imod af et team med stor erfaring og professionalisme, som vil guide dig og hjælpe dig til den løsning, som er helt perfekt for dig.

En vaskehal til dine lasbiler er fuldautomatisk, og den vil indeholde en masse moderne teknologi, som vil være med til at gøre rengøringen af dine biler nemmere, end du kan forestille dig. Og det gælder både for dig, som har nogle af de allerstørste lastbiler på markedet, mens det også gælder for dig, som ejer nogle lidt mindre biler.

Spar på ressourcerne og gør noget godt for miljøet

Rengøring af lastbiler i egen vaskehal er en mere miljøvenlig og ressourcebesparende måde at vaske dine biler på. En vask i vaskehallen er nemlig langt mere effektiv end en vask med en gammeldags højtryksrenser, og du vil derfor kunne skrue gevaldigt ned for vandforbruget i forbindelse med vask af dine biler.

Vaskehallen er nemlig designet til at genanvende det vand, som har været brugt én gang, og vandet vil køre i kredsløb igen og igen, indtil vasken er overstået. På den måde kommer du til at spare penge på din vandregning, mens du også er med til at gøre noget godt for miljøet.