Leos Legeland

Skal du besøge Leos Legeland i Odense, så får du her alle de informationer, som du har brug for. Du vil kunne finde viden omkring:

 • Parkering, åbningstider og priser
 • Book fødselsdag i Leos Legeland
 • Leo’s Family
 • Regler i Leos Legeland
 • For de voksne

Vi kommer selvfølgelig med de mest praktisk oplysninger fra starten af, så du nemt kan finde frem til parkeringsforhold, åbningstider og priser for en tur i Leos Legeland.

Parkering, åbningstider og priser

Leos Legeland i Odense ligger tæt ved Odense centrum, og derfor kan du nemt komme til og fra med bil. Der er gode parkeringsforhold ved Leos Legeland, hvor du trygt kan sætte bilen. Leos Legeland holder åbent hver eneste dag fra 10-19. Der vil på forskellige helligdage også være åbent, såsom i hele påskenferien og store bededag. Du kan også tage børnene med i Leos Legeland i pinsen eller ved juletid. Her vil der være åbent alle juledagene, og juleaften kan børnene fordrive ventetiden med en tur i Leos Legeland mellem 10-14. Du kan se alle deres varierende åbningsider på Leos Legeland Odense.

Det er heller ikke nogen dyr fornøjelse at tage børnene med i Leos Legeland, i forhold til den unikke oplevelse, som børnene uden tvivl får. Leos Legeland er nemlig et sandt børneparadis. Så snart entrébilletten til Leos Legeland er betalt, så kan børnene lege ligeså meget og længe de vil. For en gangs skyld er det de voksne, der kommer gratis ind, og det samme gælder for børn under 1 år. Børn på 1 år koster 70 kr, mens der er forskellige priser for børn mellem 2-17 år.

Der er en række forskellige muligheder, når du skal bøde entré til Leos Legeland til børnene. Du kan selvfølgelig købe dagsbilletter, der på hverdage koster 139 kr. og i weekenden eller på helligdage koster de 159 kr. Ved du, at børnene skal besøge Leos Legeland igen, så kan du købe et klippekort med 5 eller 10 klip. 5 klip koster 675 kr. og 5 klip koster 1270 kr. Er børnene vilde med Leos Legeland, og kan de måske selv gå til og fra, så kan du få et årskort til 1980 kr. for 365 dage. Her kan børnene komme og gå som de vil og så ofte de vil.

Fødselsdag i Leos Legeland

Skal der holdes en børnefødselsdag inden for den nærmeste fremtid, så kan Leos Legeland tilbyde dig den perfekte fødselsdag. Det er nemlig muligt at holde en fødselsdag i Leos Legeland, og det bliver med garanti en succes. Det er både nemt for dig og sjovt for børnene, og Leos Legeland sørger for forplejning og underholdning. Når du skal booke en fødselsdag i Leos Legeland i Odense, så kan du gøre dette via hjemmesiden.

Der er også her forskellige muligheder, hvor du kan vælge mellem pakkernes størrelser. Nedenfor vil du se de tre pakker, som du kan få, hvor den mellem og store pakke også indeholder alt det, der er at finde i den lille.

Lille pakke

Den lille pakke koster 163 kr. pr. barn, der deltager. Om onsdagen koster det kun 129 kr. Fødselsdagen afholdes i Leos Legelands fødselsdagsrum, hvor børnene må lege ligeså meget de vil. I den lille pakke, der hedder Leos Is Fest, finder du:

 • Entré til Leos Legeland
 • Eget fødselsdagsrum i 60 minutter
 • Værtinde fra Leos Legeland
 • Popcorn
 • Leos junglesaft
 • Isbombe med marengs, chokoladesovs og krymmel
 • Lros slikpose
 • Gave til fødselaren
 • Kaffe for to voksne

Vælger du derimod den mellem pakke, så får du lidt mere for dine penge. Her betaler du 178 kr. pr. snude, men til gengæld er der også pølser og brød med. Udover det ovenstående, så får du i denne pakke også en varm pølse og brød til alle børnene. I den store pakke får du en vaskeægte pandekagefest. Her får du nemlig pandekager med syltetøj og sukker til alle børnene. Denne pakke i Leos Legeland koster 188 kr. pr. barn.

Leo’s Family

Er du bare vild med Leos Legeland, så skal du være en del af Leo’s Family. Her får du eksklusiv tilbud, fede konkurrencer og gode medlemstilbud. Du får også gratis opfyldning af kaffe i Leos Legeland, og så får du et godt overblik over forskellige invitationer og nyheder i Leos Legeland. Når du skal være medlem af Leo’s Family, så er det særdeles nemt for dig og det koster ikke noget som helst.

Via hjemmesiden kan du finde sektionen i toppen, der hedder “Leo’s Family”. Herinde finder du en tilmeldingsblanket, som du bare skal udfylde. Du skal her vælge din foretrukne placering af Leos Legeland, som f.eks. det gode Leos Legeland i Odense. Herefter vil du blive en del af Leo’s Family, så du og dine børn kan få nogle særdeles gode oplevelser i Leos Legeland sammen. Her er der også rig mulighed for at børnene kan få nye legekammerater til forskellige arrangementer.

Regler i Leos Legeland

Når du besøger Leos Legeland, så er der selvfølgelig nogle regler, som du og børnene skal holde sig inden for. Vi har sørget for, at du kender dem på forhånd og kan få en god dag i Leos Legeland. Først og fremmest er det altid dit ansvar som voksen, at børnene overholder de givne regler. Ingen må have sko på i Leos Legeland. Derfor skal alle have strømper på fødderne, og nylonstrømper er ikke optimalt grundet glat underlag. Alle skal have strømper på grundet hygiejnemæssige årsager i Leos Legeland. Samtidig er det ikke tilladt for børnene at have hårde eller skarpe genstande i lommerne.

Når det kommer til mad, så må du ikke selv have mad og drikkevarer med i Leos Legeland. Til gengæld finder du mange lækre ting i den gode bistro, som ligger inde i Leos Legeland. Al spisning skal spises i bistroen, og ikke i legeområdet. På den måde kan legelandet forblive pænt og rent.

Det er ikke tilladt at lade børnene kravle på net eller på rutsjebanerne, og sker dette, så må de ansatte i Leos Legeland godt gribe ind. Dette er for at sikre børnenes sikkerhed. Det er altid godt at have lange bukser på i Leos Legeland, men dette er ikke et krav. Også så er Leos Legeland religiøst ubundne, og derfor er et legeland, hvor alle skal føle sig velkomne med det formål at lege og bevæge sig.

For de voksne i Leos Legeland

Selvom børnene morer sig, så kan det være en lang dag for de voksne i Leos Legeland. Heldigvis er der også noget for de voksne. Rundt omkring i Leos Legeland finder du nogle dejlige arealer, hvor du kan smide dig i bløde sofaer imens børnene leger på liv og løs. Du kan også medbringe din tablet eller computer, da du finder gratis WIFI i Leos Legeland. Ligger du billeder på de sociale medier, så kan du anvende #leoslegeland som tag.

Der er også læsestof til rådighed i Leos Legeland, og alle konstruktionerne i legelandet er bygget som små eventyrer, og derfor kan du nemt følge med i dine børns spændende færden. Har du helt små børn med, så er der også en afdeling til dem, hvor kun de aller mindste får lov til at lege.