Magneter med billeder til din BIMO tavle

Har du lige købt din nye BIMO tavle og mangler du således nogle magneter med billeder dertil? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om magneter med piktogram billeder, som kan bruges til enhver BIMO tavle. Disse magneter er præget med billeder af aktiviteter og pligter, som et barn kan komme igennem i løbet af en dag. Bruger du derfor disse billede magneter til din BIMO tavle, bliver dit barns hverdag nemt og hurtigt visualiseret, hvorfor hverdagen altså bliver mere overskuelig for både dig og dit barn. Med disse magneter til børn har du blandt andet mulighed for at opdele dit barns dag i morgen, middag og aften. På denne måde kan eksempelvis udpensle dit barns morgenrutine inden skole, så der er garanti for, at der ikke er noget, der bliver glemt. Magneterne er sjove og kreative, og du kan, udover at skabe struktur og overblik, også bruge dem til at motivere dit barn til at udføre opgaver, som er kedelige og som han eller hun derfor ikke gider. Mangler du således nogle magneter til din nye BIMO tavle, kan du lige her finde et stort udvalg af magneter med billeder.

Magneter med billeder – detaljerede visualiseringer

Udvalget af magneter med billeder er kæmpe stort, og der er derfor også garanti for, at du kan finde præcis dem, som du skal bruge til at visualisere dit barns hverdag. Der findes således magneter med billeder, der visualiserer alt lige fra pasning af kæledyr, børstning af tænder, læsning af godnathistorie til tid på iPad, dækning af bord og oprydning. Med andre ord kan du altså designe dit barns dag helt ned til sidste detalje, og derfor vil der heller aldrig være noget tvivl om, hvad dagen byder på. Dette betyder også, at chancen for, at noget vil blive glemt, er utroligt lille.

De smarte magneter med billeder kan fås enkeltvis, men de kan også fås i praktiske pakkeløsninger. Du har blandt andet mulighed for at købe en startpakke, der indeholder 16 magneter med billeder. Derudover kan du også gå all in, og vælge vores store pakke, som indeholder 32 magneter med billeder af enten piger eller drenge. Ønsker du dog blot at købe præcis de magneter, som visualiserer dit barns dag, kan du blot vælge at sammensætte magneterne enkeltvis.