Rosengårdcentret

Besøg Rosengårdcentret i Odense, hvis du vil have en dag fyldt med hygge og shopping. I denne artikel får du informationer om Rosengårdcentret, så du kender både åbningstider, muligheder og parkeringsfaciliteter. Du kan læse mere om:

 • Åbningstider og Rosengårdcentret
 • Transport og parkering
 • Butikker
 • Arrangementer og event i Rosengårdscentret
 • Rosengaardcentret.dk

Åbningstider og Rosengårdcentret

Rosengårdcentret er det helt ideelle shoppingcenter for hele familien. Her finder du noget for alle, og centret er Danmarks 2. største center med over 150 butikker fordelt på 100.000 kvadratmeter. du kan besøge Rosengårdcentret alle ugens syv dage, også selv når de andre butikker i Odense er lukket. Rosengårdcentret holder åbent mandag-fredag 10-19, og besøger du Rosengårdcentret i weekenden, så kan du komme forbi 10-17. Der er derfor rig mulighed for at planlægge ugens shoppetur og samtidig nå alle de andre planer, hvis du kigger forbi Rosengårdcentret.

Rosengårdcentret er som nævnt det 2. største i hele Danmark, og derfor er der nok at tage sig til, når du besøger centret. Her finder du alle former for butikker, hvad end du er til dagligvarer, mad eller tøj. Rosengårdcentret blev åbnet i starten af 00’erne, og det blev i 2007 kåret som Danmarks bedste center. Det har løbende været under udvidelse og renovering, og i 2015 kunne Odense byde velkommen til Lilla Gade og Store Torv i nyt format i Rosengårdcentret.

Rosengårdcentret har en central placering på Fyn, og du kan nemt komme hertil på både cykel, med offentlig transport eller bil.

Transport og parkering

Som ovennævnt fortæller, så kommer du nemt til Rosengårdcentret i Odense , der ligger meget centralt placeret. Den unikke tilgængelighed til centret gør det muligt for dig at komme nemt hertil, hvad end du har kort eller længere afstand. Kommer du med bil, så er der kun få minutter fra motorvejen og til Rosengårdcentret. Kører du i den østgående retning, så skal du dreje til venstre af 168 og fortsætte til O2. Herefter svinger du til højre og så er du ved Rosengårdcentret i Odense.

Vil du benytte dig af den offentlige transport, så er der gode muligheder for dette. Tager du bussen fra Odense og omegn, så er der flere forskellige buslinjer, som du kan tage. Linje 21, 23 og 24 stopper ved Gul D, linje 41, 42 og 72 stopper ved Gul C, og linje 81, 82 og 83 stopper ved Ørbækvej, som er lige ved Rosengårdcentret. Du kan på Rosengaardcentret.dk få mere information om køreplaner.

Når du kommer med bilen til Rosengårdcentret, så er der rig mulighed for parkering. Faktisk har Rosengårdcentret vundet en pris for bedste parkeringsfaciliteter, og det er der også noget om. Du finder nemlig 3000 parkeringspladser lige udenfor Rosengårdcentret, og de er helt gratis at parkere på. Når du kører ind til Rosengårdcentret, så vil den digitale skiltning fortælle dig, hvor der er plads til dig. Vil du gerne parkere i tørvejr, så kan du benytte dig af p-kælderen, der har 70 pladser. Denne p-kælder finder du ved indgang F til Rosengårdcentret.

Butikker

Rosengårdcentret har over 150 butikker og spisemuligheder samt en stor biograf. Du finder noget for alle, hvad end du er til interiør, sport eller mode, og så kan du nemt spise din frokost eller aftensmaden i Rosengårdcentret. De forskellige gader rummer hver især forskellige butikker, og rosengårdcentret har gjort det overskueligt for dig at finde rundt. Du kan nemlig bruge visuelle oversigtskort, der er placeret rundt omkring i centret.

Nogle af de mest populære butikker inden for mode, som du finder i Rosengårdcentret er:

 • Bestseller
 • H&M
 • New Yorker
 • Nielsen
 • Kaufmann

Der er også en række butikker med tøj og udstyr til børn, og du kan blandt andet finde Løvens Hule, Name It og Stilia. Der er også en masse for boligentusiasterne i Rosengårdcentret. Men det er ikke kun butikker, der er nok af i Rosengårdcentret. Dine muligheder for at spise frokost eller aftensmad i centret er også gode. Og vil du have maden med hjem, så kan du også det. Du finder restauranter og caféer i massevis, og Rosengårdcentret har sørget for, at der er noget for enhver smag. Du finder f.eks.:

 • Sunset Boulevard
 • The Sandwich
 • Jensens Bøfhus
 • Joe & The Juice

Arrangementer og event i Rosengårdcentret

Der er også meget andet at give sig til i Rosengårdcentret end at få klaret dagens indkøb og få noget nyt til garderoben eller boligen. Der vil være en række arrangementer, temadage og meget andet hele året rundt i Rosengårdcentret. Højtider som fastelavn, påske og jul bliver der gjort meget ud af, og der vil især være mange børnevenlige aktiviteter. Op til fastelavn kan børnene være med til fastelavnssjov og tøndeslagning på Torvet, hvor de selvfølgelig skal være udklædte. Der bliver også afholdt konfirmandshow i butikkerne og cirkus i ferierne.

Der afholdes også forskellige events i Rosengårdcentret. Med jævne mellemrum afholdes der forskellige former for castings til modelbureauer og film, som er en åben casting. Der bliver også holdt særlige events, når der åbner nye butikker i Rosengårdcentret. Du kan altid holde dig opdateret på Rosengårdcentrets Instagramprofil, hvor du kan følge med i de forskellige arrangementer og events. Du kan også læse det magasin, som Rosengårdcentret udgiver. Her finder du inspiration, gode tilbud og meget andet.

Rosengårdcentret.dk

Rosengårdcentret har en hjemmeside, der kan hjælpe dig med al den viden og information, som du har brug for. Her finder du praktiske oplysninger som ændrede åbningstider, eventkalender og information om køb af gavekort. Du finder også flere informationer om selve Rosengårdcentret og dets store succes, og så er der også kontaktoplysninger. Men særligt for Rosengårdcentret.dk er, at de har en sektion med navnet Liv & Stil. Denne sektion er til dig fra Rosengårdcentret. Her kan du læse en række artikler om alt inden for mode, skønhed og mad, hvor Rosengårdcentret klæder dig godt på.

Du kan få inspiration omkring, hvilke trends, der hitter på catwalken lige nu, få de nyeste opskrifter på lækker morgenmad, blive inspireret til årets fødselsdagsgaver og meget andet. Gør du brug af Rosengårdcentrets Liv & Stil, så vil din shopping blive meget lettere fremover. Du kan nemlig finde ud af, hvor du kan købe de forskellige produkter, som de bruger i de forskellige artikler. Rosengårdcentret har nemlig sørget for, at du finder alle produkterne hos forhandlere i centret.