Sådan kunne Odense midtby undergå en stor forbedring

Der er hver år mange turister, der valfarter til Odense – og det med god grund. Her er der nemlig tale om en af de danske byer, som der rummer mest af den historie, som der også er kendt uden for landets grænser. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med H. C. Andersen

Alle kender til H. C. Andersen

I mange år boede og voksede H. C. Andersne op i Odense, og derfor vil du også finde mange spor efter ham i byen. Det ses blandt andet også på diverse museer og andre ting, der er tilegnet ham. Du kan gå i hans fodspor, og du kan på den måde få et indblik i, hvordan det var at leve hans liv på den tid.

Mange går glip af gode ting

Dog er der hvert år mange turister, der ikke får de mange gode oplevelser med sig, simpelthen fordi at de ikke kender til dem, og at de heller ikke opdager dem, når først de er fremme. Mange er begrænsede af sproget, hvorfor de ikke spørger de lokale, og det er meget ærgerligt for dem. Det er jo ikke sikkert, at de kommer igen.

Turister fører en bedre økonomi til byen

Derfor kan Odense på flere fonter gøre en del for at forbedre det gode omdømme, og på den måde gøre byen endnu mere turistvenlig. Det har den fordel, at det vil være med til at sætte Odense på landkortet, men det vil også bidrage til en bedre økonomi, hvis flere turister vælger at holde til i Odense i flere dage i træk.

Gør byen brugervenlig

Derfor kan det være en fordel at tage et kig på de forskellige former for hjælpemuligheder, som der i dag byder sig. Og fordi at de fleste af os i dag kender til teknikken, er det måske den, som vi skal søge mod og dermed også de interaktive muligheder ude i bybilledet, som den giver os.

Brug interaktive muligheder

Det er nemlig muligt at placere nogle infoskærme rundt omkring i byen, der kan have forskellige formål. De kan for eksempel guide folk i den rigtige retning, således de ikke løber forvirret rundt med de til tider ulæselige kort, som de har printet ud hjemmefra.

De kan bruges af både turister og lokale

De kan dog også agere reklame, da der her netop kan fortælles om gode tilbud hos butikker, restauranter du bare sal besøge samt de arrangementer og begivenheder, der finder sted i byen. Det er således en måde at sikre, at der ikke er nogle, der går glip af de vigtigste ting – hverken turister eller lokale.

Lad PSC hjælpe dig

Er det noget, som du synes, der lyder som en god ide? Så bør du tage et kig på dine muligheder for at få gang i sådanne infoskærme og dermed øge turismen i Odense. Til det bør du blandt mange andre tage en snak med PSC, der kan sørge for godt og solidt glas.