Bor du i Odense? Dette kan du opleve

Odense er den tredjestørste by i Danmark. Der er derfor lidt af hvert at opleve. Læs mere om her, hvad du kan opleve.

Restaurant i Odense

Der findes mange gode spisesteder i Odense. Der er næsten ikke det, du ikke kan få – en af Odenses gode restauranter er Oluf Bagers gård, her kan du få gourmetmad, der vil noget. Restauranten har både frokost- og aftenmenuer, og du kan glæde dig over at få en 9-retters menu med vin til, hvor prisen passer godt til madniveauet.

Her eksperimenteres der med mange forskellige grøntsager, som man måske ikke er vant til at stifte bekendtskab med i sit eget køkken. Du kan f.eks. opleve grøntsager som peberrod, jordskokker og selleri eller prøve at smage havgus for første gang.

Omgivelser er heller ikke noget at klage over. Man sidder i noget, der ligner en forfinet gammel stald, og de siger da også selv, at man kan komme til frokost i stalden.

Egeskov slot

Hvis du kan lige stemningen, der er på Oluf Bagers Gård, så kan du nok også lide den stemning, der er i Egeskov slot. Her kan du gå rundt udenfor og nyde den smukke natur, eller du kan komme inden for i slottet og se, hvordan sådan ét kan se ud. Det giver en helt særlig stemning, og det er majestætisk at få lov til at se et slot indefra.

Odense Zoo

Det kan også være, at du bedre kan lide at kigge på dyr. Så skal du helt sikkert et smut forbi Odense Zoo. Her kan du se dyr, som man ellers ikke møder i den danske natur. Det er også en god aktivitet, hvis I er en større familie, som skal finde noget, der er sjovt for folk i alle aldre.

Den Fynske Landsby

I Den Fynske Landsby bliver fortiden en del af nutiden. Her kan du opleve, hvordan huse plejede at se ud, og hvordan man plejede at gøre tingene. Du kan blandt andet opleve kokkepiger og markarbejdere, og der er forskellige arrangementer året rundt, som du kan deltage i.

H.C. Andersens hus

Hvis du kan lide historier og samtidig er fan af dansk litteratur, så kan det være noget af en oplevelse at komme hen og se, hvor H.C. Andersen har boet. Det lille gule hus er bevaret som dengang, han boede i det, og det er en oplevelse, man aldrig glemmer.