Festivalarmbånd til sommeren 2022

Sommeren 2022 byder forhåbentligt på masser af festivaler og udendørskoncerter.  Når mange mennesker samles på et stort udendørsareal, er festivalarmbånd eller kontrolarmbånd et oplagt redskab, for at se hvilke gæster, der har gyldig adgang til festivalområdet. Set i lyset af Covid-19 ved vi, at festivalarmbånd også kan anvendes til at inddele gæster i mindre grupperinger. Det kan fx være for at undgå smittespredning at du som arrangør vælger at inddele festivalen i mindre arealer.

Uanset hvad baggrunden for at bruge festivalarmbånd er, er det vigtigt for dig som arrangør at finde en leverandør, der leverer festivalarmbånd af høj kvalitet og som også underbygger arrangementets brand ved at have et fedt design, der matcher festivalens visuelle kommunikation. Hos Ikast Etiket finder du et stort udvalg af festivalarmbånd. Her bliver festivalarmbånd altid produceret efter kundens ønsker, så armbåndet bliver skræddersyet til det enkelte arrangement.

Stort udvalg af bæredygtige festivalarmbånd

Mange festivaler har i Danmark taget den bæredygtige dagsorden til sig. Den populære festival NorthSide har fx valgt at der fra sommeren 2022 ikke længere bliver serveret eller solgt kød på festivalen. Har I også en bæredygtig agenda til jeres arrangement, er det oplagt at festivalarmbåndene også skal være i en bæredygtig kvalitet. I kan fx vælge armbånd i hør, trykt med jeres logo i silketryk, som har et let råt udtryk – og som tydeligt har et bæredygtigt udtryk. Skal armbåndet ikke synligt være bæredygtigt kan vi anbefale jer at tage et kig på PET-armbånd. PET-armbånd er fremstillet af plastik, der er blevet smeltet om til tekstil. Denne type armbånd kan trykkes med mange detaljer og i utallige farver.

Festivalarmbånd med RFID-chip

Et festivalarmbånd behøver ikke bare være et armbånd. Med en RFID-chip bliver armbåndet elektronisk og der kan nu være mange oplysninger knyttet til det enkelte armbånd. Det kan fx være oplysninger om hvornår gæsten har gyldig entre. I kan med en RFID-chip gøre det muligt for gæsten selv at tjekke ind og ud af festivalområdet eller opbevare oplysninger om den enkelte gæst er gammel nok til at købe alkohol/tobak.