Her kan du tage på juleindkøb i Odense

Odense, Fyns uofficielle hovedstad. Odense er en dejlig by med historie, kultur og selvfølgelig masser af lækre shoppe muligheder. Det er byen H. C. Andersen blev født og opvokset i, og det er bestemt ikke noget, byen har planer om at glemme lige foreløbig.

Byen balancerer på knivsæggen mellem gammeldags og topmoderne og er derfor det perfekte sted for dig, der aldrig ved, hvor du skal handle dine julegaver. Du kan nemlig være helt sikker på at finde noget for alle personligheder i Danmarks lillebror-by Odense.

Led igennem byens gemmere og få noget kultur med i hatten

Odense er en by, der trives på turisme, og de ved, hvad turisterne er kommet for at se. H. C. Andersen. Om det så er en kæmpe statue, en park dedikeret til forfatteren eller hans barndomshjem, så kan Odense levere.

Leder du efter julegave til dit barn eller en god veninde, der er helt vild med H. C. Andersen, er du simpelthen nødt til at tage til Odense for at shoppe. Mange er opvokset op med H. C. Andersen historie som godnathistorie, og der er helt sikkert en helt speciel historie, der har en vigtig plads i personens hjerte.

I Odense kan du finde både bøger, klip og alle mulig andre sjove H. C. Andersen relaterede ting. Både ting der relaterer til forfatteren som person, og forskelligt merchandise relevant for de mange historier og fortællinger han fik skrevet gennem sit liv.

Selv hvis du ikke finder noget på H. C. Andersen museet eller i en anden turist shop, så kan du finde en andet dejligt vintage og gammeldags i en af de mange genbrugsbutikker, der er spredt gennem Odenses gader.

Mangler du mere juleinspiration til for eksempel en pakkekalender, så bør du besøge juleri.dk.

Enhver god ’storby’ har et indkøbscenter

Er dig og din omgangskreds ikke lige til alt det gammeldags og er H. C. Andersen heller ikke lige dig – eller tænker du i hvert fald ikke, det er noget, du har lyst til at give i gave, så har Odense også nogle mere moderne muligheder for dig, der hellere vil vælge det.

Rosengårdcenteret er det største indkøbscenter i Odense. Odense er måske ikke ligefrem en storby i samme forstand, som New York eller Amsterdam er det, men hvis du besøger Rosengårdcenteret kan du næsten blive snydt. Centeret har næsten 150 butikker, og du kan finde alt lige fra de mest kendte butikskæder til lækre restauranter.

Mangler du en god julegave, kan du derfor være 100 procent sikker på, at du kan finde den i en af Rosengårdscenterets mange butikker.

Og selv hvis det er noget mere niche, du leder efter, og du ikke er bange for en god gåtur, så tilbyder Odense da også lige et helt torv med endnu flere butikker for dig at gå på julegave jagt i.