Idéer til aktiviteter i Odense

Har du brug for at foretage dig noget andet end at ligge på din sofa? I så fald kan du glæde dig over, at der er talrige aktiviteter, du kan kaste dig over i Odense. Derfor bør du ikke være i tvivl om, hvorvidt du kan finde noget, der tiltaler dig.

Er du i tvivl om, hvad du har af muligheder, er du havnet på den rette side. Herunder bliver du nemlig præsenteret for en række bud på, hvad du kan få dagen til at gå med.

1. Escape Game Odense

Escape Game Odense er en underholdende aktivitet, hvad end man skal afsted med familie, venner, kollegaer e.l. Her bliver man, i hold på mellem to og seks personer, lukket inde i et rum, hvorefter man får 60 minutter til at forsøge at komme ud af rummet igen.

For at komme ud af rummet skal man løse gåder, finde skjulte objekter m.m. Der er lagt op til en sjov oplevelse, hvor man skal bruge sin kreativitet og logiske sans, ligesom man skal kunne samarbejde. Dog er det også vigtigt, at du har fokus på at nyde den sjove oplevelse.

2. Den Fynske Landsby

Den Fynske Landsby er et frilandsmuseum i Odense, der gør det muligt for de besøgende at træde ind i en form for tidslomme. Når man besøger den lille landsby, er det som at hoppe ind i en tidsmaskine, der tager dig med tilbage til 1800-tallet.

Landsbyen ligger i et skønt område ved lystskoven Fruens Bøge. Det er derfor ikke i centrum af Odense, hvorfor det vil være en fordel at have en bil til rådighed. Alle de gårde og huse, der er i den lille landsby ser ud, som de gjorde på Fyn for mere end 200 år siden.

3. Koncerter i massevis

Der findes flere steder i Odense, hvor der afholdes koncerter. Derfor har du rig mulighed for at tage til koncert i den fynske by. Har du hørt om, at der afholdes en koncert, du gerne vil opleve, kan du være næsten sikker på, at det sker i Odense.

Du kan finde frem til disse koncerter på flere måder. Det er dog lettest, hvis du blot gør brug af en af de mange billetportaler på nettet. Her kan du nemlig både vælge sted og type af arrangement, hvorefter du vil blive præsenteret for et udvalg af koncerter i Odense.