Odense Zoo

I denne artikel får du alle de informationer, du måtte have brug for om Odense Zoo. Så kan du nemt besøge Odense Zoo uden at være i tvivl om noget som helst. Du kan finde svar på alle informationer omkring:

 • Parkering og åbningstider
 • Priser og rabatter
 • Hvad sker der i Odense Zoo?
 • For skoler og institutioner
 • Møder og teambuilding i Odense Zoo

Parkering

Odense Zoo ligger centralt placeret på Fyn og lige ved Odense by. Der er derfor nemt for dig at komme til Odense Zoo. Kører du til Odense Zoo, så skal du tage afkørsel 52 ved motorvejen. Herefter kører du videre af Assensvej, Fåborgvej og Sdr. Boulevard mod Odense, hvorefter du finder Odense Zoo på højre side. Du kan også nemt benytte dig af offentlig transport fra Odense Centrum, når du skal i Zoologisk Have i Odense. Tager du Svendborgbanen, så stopper toget ved Fruens Bøge Skov og OUH/sygehus. Herfra er du i gåafstand til Odense Zoo.

Der går mange busser ti log fra Odense Zoo, og du kan komme fra A til B på meget kor tid. På Odensezoo.dk kan du finde de forskellige busafgange, som du kan tage samt ruteplaner.

Når du har bilen med i Odense Zoo, så er det rart at kunne parkere tæt på indgangen. Det kan du heldigvis godt, og på Sdr. Boulevard 79 finder du en store parkeringsplads med 400 p-pladser. Du kan også lade din el-bil på denne parkeringsplads, og parkeringen her er ganske gratis for alle biler. Du har kun få minutters gang til indgangen ved Odense zoo, og derfor er det særdeles nemt for dig at parkere her.

Åbningstider

Du kan nemt få dit besøg til at passe ind i din kalender, når du vil i Zoologisk Have i Odense. Parken har åbent alle dage på året, og derfor kan du kigge forbi, når du har lyst. Åbningstiderne varierer alt efter sæson og særlige events. Besøger du Odense Zoo i perioden januar til marts, så er åbningstiderne 9-16 søndag til fredag og 9-21 om lørdagen, grundet lysaften. I vinterferien er åbningstiderne 9-21 alle ugens dage.

I april til juni har parken åben 9-17 i hverdagene og i weekend og på helligdage fra 9-18. Og når vi når til sommerperioden, som strækker sig fra juni til august i Odense zoo, så har parken åben fra 9-19 på alle dage indtil d. 12. august. Herefter ser det sådan her ud:

 • 12. august – 31. august: 9-18 alle dage
 • 1. september – 30 september – 9-17 i hverdagene og 9-18 i weekenden.

I årets sidste måneder er der stor variation i Odense Zoos åbningstider, grundet to ferier. De vil gerne imødekomme jeres behov for oplevelser for hele familien, og derfor er der længere åbningstider i skolernes ferier. Fra oktober til december ser åbningstiderne ud:

 • 1. oktober – 10. oktober: 9-17 alle dage
 • 11. oktober – 19. oktober: Efterårsferie og Halloween i Odense Zoo. Åbent 9-21 alle dage
 • 20. oktober – 31. oktober: 9-17 alle dage
 • 1. november – 14. november 9-16 alle dage
 • 15. november: 9-20 grundet juletræstænding
 • 16. november – 23. december: Jul i Odense Zoo. 9-16 på hverdage og 9-17 i weekender
 • 24. december: 9-14
 • 25. december – 30. december: 9-17
 • 31. december: 9-14

Priser og rabatter

Skal du besøge Odense Zoo, så koster det dig ikke en formue heldigvis. Priserne varierer også alt afhængig af sæson, og kommer du fra januar til april, så skal du slippe med 180 kr. for en voksen, 500 kr. for en familie med to voksne og to børn, 100 kr. for et barn og kun 153 kr. som studerende. Fra april til juni stiger billetpriserne lidt, så en voksen koster 200 kr. og en studerende 170 kr. I sommerperioden koster de voksne 220 kr., børn 110 kr. og studerende 187 kr. Du kan læse meget mere om priserne på odensezoo.dk

Vil du gerne spare penge på dine besøg, og kommer du forbi Odense Zoo flere gange årligt, så kan det være, at du skal være Zooven i Odense Zoo. Det kræver bare, at du køber et årskort, der giver dig adgang i 365 dage fra købsdato. Et årskort koster kun 450 kr. for voksne, 300 kr. for børn mellem 3 og 11 år, og så kan en senior over 65 få det til 380 kr.

Med et årskort til Odense Zoo får du ikke kun gratis entré i et helt år. Du kan også nyde godt af de mange fordele der er ved dette årskort. Du får forskellige procenter i parken i både shoppen og spisesteder, og så kan du tage en ven med gratis i bestemte perioder. Du får også ét gratis besøg i følgende parker:

 • Ree Park Safari
 • Aalborg Zoo
 • Givskud Zoo
 • Jesperhus Feriepark

Og så får du 50% på entrébilletten mange forskellige steder i Danmark.

Hvad sker der i Odense Zoo?

Udover alle de fascinerende og flotte dyr, som du finder i Odense Zoo, så sker der også meget andet i parken. Odense Zoo er glad for højtider og forskellige temaer, som både børn og voksne kan nyde godt af. i påskeferien er det muligt for børnene at komme på Zooskole i Odense Zoo. Her kommer børnene med bag kulisserne i Zoo og kommer helt tæt på de mange dyr. Dette er for børn i målgruppen 0-4. klasse. Der bliver også nydt godt af foråret i Odense Zoo, hvor der vil være en masse forskellige aktiviteter.

Du kan komme helt tæt på dyrene, når der bliver arbejdet ud fra forskellige temaer i Odense Zoo. det dygtige personale arrangerer aktiviteter for børnene, så de virkelig kan komme tæt på dyrene. Og så er der Zoommerskole i børnenes sommerferie, så de kan blive godt underholdt. Du kan også benytte transporttiden på en sejltur langs Odense Å. I højsæsonen kan du nemlig sejle fra Munke Mose i centrum af Odense og til Odense Zoo, hvor den smukke natur vil skabe nogle smukke rammer for din sejltur. Sejlturen er inklusiv entré til Odense Zoo, og du kan købe billetter hos Odense Aafart.

Der er også rig mulighed for at overnatte i Odense Zoo på lørdage i perioden maj – septmeber. Her får du lov til at sove i en shelter på savannen, hvor opholdet byder på en rundvisning i haven samt bålpakke, forplejning og 2 dages adgang til parken. Dette koster 500 kr. pr. person, og I skal være minimum 4 personer.

Skoler og institutioner

Der er også forskellige undervisningsforløb for elever på de forskellige klassetrin i Odense Zoo. Her finder du undervisningsforløb for både børnehavebørn, skolebørn på de forskellige klasetrin og gymnasiet. Få en dag fyldt med ny viden og underholdning i Odense Zoo, der er tilpasset de forskellige lærerplaner på forskellige klassetrin.

Der vil også være undervisningsmateriale at finde på Odensezoo.dk, så du kan forberede dine elever bedst muligt til et besøg. I kan også bare booke en rundvisning i Odense Zoo, hvis I gerne vil være mere på egen hånd i parken. Snak med personalet i Odense Zoo om deres rundvisning, hvis I ønsker et bestemt fokus eller at få viden om specifikke dyr. Du booker din rundvisning på deres hjemmesiden via en simpel kontaktformular.

Møder og teambuilding

Det er ikke kun de unge, der kan nyde godt af Odense Zoo og de gode muligheder for undervisning og aktiviteter. Du kan også tage din virksomhed med i Odense Zoo til møde eller teambuilding. Hold møde i noget helt unikke omgivelser, og der er også plads til konferencer og kurser. I får udsigt udover savannen og kommer væk fra det sædvanlige kontormiljø. Der er tre forskellige lokaler med udstyr til møder, hvor I kan nyde udsigten til f.eks. parkens løver. Der er også forplejning med til mødet, når I bestiller et mødelokale.

Der er også mulighed for at få et teambuildingsprogram i Odense Zoo, hvor det dygtige personale tager hånd om dig og dit team. Ønsker du en dag med teambuilding i Odense Zoo, så skal du kontakte dem, så I kan få planlagt det helt rigtige forløb. Antallet af personer skal være besluttet på forhånd for at gøre det nemmere for Odense Zoo at planlægge det bedste forløb.