Studerende i Odense? Her er 3 ideer til, hvad du kan lave i din fritid

hobbyer

Mange unge flytter til en helt ny by, når de skal til at læse. Her skal de ud at møde nye mennesker, samtidig med at de skal have energi til at starte på et nyt studie. Er du en studerende, der er endt i Odense, så kommer her 3 ideer til, hvad du kan lave i din fritid, så du kan møde nye mennesker og samtidig samle energi til studiet.

1. Arbejd frivilligt

Mange unge arbejder frivilligt i dag, og derfor er der stor mulighed for, at du kan møde andre jævnaldrende gennem et frivilligt arbejde. Der er mange muligheder – du kan både arbejde med børn, unge og ældre. At arbejde frivilligt er derudover en god ting at skrive på CV’et, og så får man også bare energi af at være et godt menneske og hjælpe andre.

2. Træn i en forening

Hvis du godt kan lide at bevæge dig og træne, kan du melde din ind i en sportsklub eller forening. Det er både godt for kroppen og hjernen at træne – og det er ekstra vigtigt, at du får bevæget dig, når du sidder og studerer en hel dag. Det er en god måde at lære nye mennesker at kende på, når man har en aktivitet, som man kan samles om, og derfor er træning helt ideelt.

3. Vær kreativ

Hvis du mere er typen, der godt kan lide at sidde indenfor og sysle med noget kreativt, så er det måske det, som du skal kaste dig over i din fritid. Mangler du noget til dit næste kreative projekt, kan du klikke her – så er du snart godt i gang. Det gode ved at være kreativ er, at det både er noget, som du kan gøre alene, og noget du kan gøre sammen med andre. Der findes for eksempel både strikkeklubber og tekstilværksteder i Odense. Det kan også være at du er lidt ny i forhold til det kreative – så kan du melde dig på et kursus og møde nye mennesker den vej igennem.