Tag din kæreste med på drømmedate i Odense

Odense er en by med mange muligheder, og det gælder også, når det kommer til romantikken. Vil du gerne give din kæreste en rigtig god dag, er der masser af forskellige aktiviteter at vælge imellem. Der er noget for enhver smag, så det handler mest af alt om, hvad I kan lide at lave sammen. Her får du forslag til forskellige aktiviteter I kan lave, og steder I kan tage hen at spise efterfølgende.

Det kan I lave i Odense

Hvis I er til kunst og kultur, er det oplagt at tage en tur på Brandts. Her er mange forskellige udstillinger, som skifter cirka hvert halve år. Det ligger i det gamle Brandts Klædefabrik, som er en spændende og historisk bygning i sig selv. Men selve Brandts er meget moderne, og som regel er udstillinger også tilpasset et relativt bredt publikum, så du har blandt andet kunnet opleve Disney-, Tintin- og Rumudstillinger for at nævne et par stykker.

Er I til teater eller skæve film, er det Odense Teater eller Cafébiografen I skal besøge. Odense Teater har mange spændende opsætninger hele året igennem, og deres skuespillerensemble er kendt for at være af rigtig høj kvalitet. I Cafébiografen kan I se en film i en af de hyggelige, små sale, imens I drikker kaffe eller en øl. Her er der ikke Marvel eller action-brag, men I kan let finde en kantet kærlighedsfilm at fordrive eftermiddagen med.

Vil I gerne ud og bevæge jer i utraditionelle omgivelser, er Stige Ø et besøg værd. Her er en gammel loseplads blevet omdannet til et stort, bakket område med udsigt til vandet, masser af vild bevoksning og ikke mindst en sjov forhindringsbane for voksne, hvor I kan prøve grænserne af.

Dér kan I spise i Odense

Odense er fyldt med spændende og hyggelige spisesteder, så der er nok at vælge imellem. Der er dog oplagt at besøge Storms Pakhus, især hvis vejret er godt. Her kan I prøve forskellige slags street food, og der er rig mulighed for at nyde en drink i gården bagefter.

I Odenses gågade finder I mange restauranter, så om I er til steaks, vietnamesisk eller innovativ madlavning med Michelin-potentiale, kan I finde det her. I det hyggelige HC Andersen kvarter kan I spise i meget romantiske omgivelser, så hvis I vil skrue op for kærligheden, kan det være, I skal kigger der. Efter I har spist, er det oplagt at besøg en af byens hyggelige barer. For eksempel kan I drikker øl i selskab med dukkehoveder og pølser i glas på den Smagløse Café, hvis I er til den slags.

For at afslutte en perfekt dag, kan du jo overveje at give din kæreste en gave. Det kan være svært at finde på den helt rigtige gaveidé til manden, der har alt. Måske er han dårlig til at fortælle, hvad han ønsker sig, og så er det altså ikke helt nemt. Hvis du leder efter inspiration, kan du kigge på hjemmesiden gaveideer-til-ham.dk, for så bliver det forhåbentligt mere spændende end et par sokker.