Tag et smut på vandpibecafé med vennerne

Er du træt af det almindelige, kedelige cafébesøg, og synes du og vennerne, at der skal ske noget lidt andet? Hvorfor så ikke prøve at tage på vandpibecafé. Nok er det en helt anden oplevelse og ikke helt det samme, man får ud af det. Men når det så er sagt, så kan det også være rart indimellem at prøve noget andet.

Find et godt sted med gode vandpiber

Først og fremmest skal I selvfølgelig undersøge, hvor man kan komme på vandpibecafé. Undersøg blandt andet, hvordan stedet er, om de har gode tilbud, hvad deres priser er og hvilke vandpiber, de har. Har de eksempelvis MYA vandpiber af god kvalitet eller nogle helt andre. Ring eventuelt til stedet for at høre mere om deres vandpiber og andre produkter.

Vælg den vandpibetobak, I skal bruge

Når I skal ryge en vandpibe, skal I også tage stilling til, hvilken tobak I foretrækker. Der findes ikke blot en eller to forskellige slags tobak. Der findes derimod en kæmpe udvalg af vandpibetobak i alle mulige forskellige smage. Som regel kan man vælge alt fra sure til søde smage, frugtsmage, smage af tyggegummi og meget, meget mere. Tjek eventuelt caféens hjemmesiden eller ring til dem, hvis I er i tvivl om udvalget.

Lav research inden besøget

I får helt sikkert at vide, hvordan I anvender vandpiben, når I kommer til caféen. Dog for jeres egen skyld kan det være rart og en god idé at undersøge artikler og lignende såsom: hvad er en vandpibe og hvordan bruger man en vandpibe, inden I tager afsted. På denne måde er I allerede sat ind i, hvordan det kommer til at foregå, og I vil derfor få mest muligt ud af jeres rygeoplevelse, når I kommer.