Tinderbox byder i 2022 på store, internationale musiknavne

Tinderbox har været annulleret de seneste to år, men meget lader til, at festivalen vender stærkt tilbage i 2022. I hvert fald er der allerede blevet annonceret en række spændende navne fra 2022-lineuppet. De mange tusinde gæster, der forventes at aflægge Tusindårsskoven i Odense et visit, kan glæde sig til store, internationale samt de største danske artister.

De første kunstnere er blevet annonceret

Den største annoncering indtil videre er Muse, som har vundet adskillige priser og er blevet kåret som det største livenavn i verden. De står bag adskillige hits såsom Uprising, Supermassive Black Hole og Starligt. Herudover kommer Imagine Dragons, som er et Las Vegas-band med et imponerende bagkatalog, hvis hits tæller Radioactive, Thunder og Demons, som til sammen har mere end en milliard streaminger på Spotify.

Sidst, men ikke mindst, er George Ezra annonceret. Han er en britisk sanger og sangskriver, som siden 2013 har etableret en massiv fanskare takket være sine hits som Shotgun, Blame it on Me og Budapest. Der er altså meget at se frem til, hvis du er til store, internatione navne, som ikke lige aflægger Danmark et visit i tide og utide.

Cremen af dansk pop- og rockmusik

Udover de store, internationale navne, er der naturligvis også en række danske navne, som er værd at bide mærke i. Thomas Helmig giver sit eneste fynske show på Tinderbox, ligesom Kashmir har valgt at slå pjalterne sammen igen for at give koncert på blandt andet Tinderbox. Herudover kigger Mø, der selv stammer fra Odense, forbi festivalen.

Du kan også opleve Alex Vargas, Cheff Records, Clara, Drew Sycamore, Coco O., Jonah Blacksmith og Andreas Odbjerg. Sidstnævnte stammer også fra Odense, og mon ikke, der er lagt i ovnen til en helt særlig aften, når hele to lokale kunstnere gæster Tinderbox i 2022? Det forventes desuden, at der lanceres en række flere både internationale og danske pop- og rockstjerner.

Hvornår finder Tinderbox sted?

Tinderbox løber af stablen d. 23.-25. juni 2022 i Tusindårsskoven i Odense. Det tager omkring en halv times tid at gå fra bymidten ud til ud til festivalen, og der kører busser til og fra festivalpladsen, så festivalen egner sig til såvel lokale som gæster, der kommer langvejs fra. Partoutbilletterne koster fra 2045 kr., mens det også er muligt at købe både VIP-billetter og campingbilletter.

Hvis du køber campingbilletter, vil du have mulighed for at slå dit telt op, sætte dig i din festivalstol og nyde campinglivet, før festivalpladsen åbner. Det er en oplagt mulighed, hvis du ikke kommer fra Odense, og ikke ønsker at tage hele vejen ind til byen for at overnatte på hotel – eller hvis du blot vil have lidt af den traditionelle festivalstemning med, som campingområdet byder på.