Det er nemt og billigt at leje en bus i Odense

Odense er på en eller anden måde Danmarks navle. Der bliver afholdt rigtig mange messer og konferencer der. Samtidig sker der en masse inden for sportens verden – og så er der naturligvis også alle de private arrangementer. Ofte samles venner, bekendte og familie fra nær og fjern, når der skal afholdes begivenheder for et familiemedlem i Odense. Det samme gælder for det offentlige arrangementer og messer, hvor erhvervsfolk strømmer til fra hele landet.

Er man en lidt større gruppe, der skal afsted, så kan det godt betale sig at kigge lidt nærmere på bus leje i Odense. Der kan nemlig være en del penge at spare i forhold til at gøre brug af den offentlige transport, hvor man jo skal betale pr. person. Samtidig har man meget mere fleksibilitet ved at leje en bus selv.

Der er forskellige typer af busser, som er gode til forskellige formål:

  • Minibus
  • Turistbus
  • VIP bus/festbus
  • Dobbeltdækkerbus

Leje af minibus til en hyggelig tur

Minibussen til 12 personer er ideel til de lidt mindre grupper. Det kan eksempelvis være til et svømmestævne, en polterabend eller en familietur, hvor en lidt større del af familien er samlet. I stedet for at køre rundt i 3 biler, så er der noget hyggeligere ved at køre sammen som en flok.

Leje af turistbus når du skal se byen

Man kan også leje en turistbus, hvis man er en stor forsamling. Dette gælder uanset hvor i Odense, man bor.

Leje af festbus/VIP bus til en god aften

Skal man holde et brag af en fest, så er festbussen et rigtigt godt bud på at skabe de fedeste rammer. Det er blevet helt vildt populært med festbusser, hvor man kan holde forfest og flytte festen rundt mellem de forskellige diskoteker uden at skulle betale for taxa hver gang. Med VIP festbussen kan man føle sig som en af de kendte, der bare giver den gas og helt sikkert bliver lagt mærke til på vejene.

Dobbeltdækkerbus til det store selskab

Man kan også vælge at leje en dobbeltdækkerbus. Som navnet antyder, så er den velegnet til de helt store forsamlinger. Det kunne eksempelvis være en hel fodboldklub, der skal sammen afsted til et stort arrangement.

Busleje i Odense med eller uden chauffør

Når man lejer en hvilken som helst bus i Odense, så kan man selv vælge, om man ønsker at have en chauffør med. Det kræver naturligvis, at man selv har det rette kørekort for at køre en bus, hvis man selv gerne vil være chauffør. Så det er ikke en hindring for at leje en bus, at man ikke selv må køre den.

Skån klimaet og vælg busleje i Odense frem for individuelle køretøjer

Da busleje er så billigt i Odense, er det også blevet meget populært. Samtidig er det mere miljøvenligt at samle mange i det samme køretøj, end det er at mange kører i bil. Inde på eue.dk kan man læse mere om gode tiltag for klimaet og måder at spare energi på. Samkørsel i større køretøjer er kun en af måderne, hvorpå man kan begrænse sit CO2 forbrug.