Få bugt med dine skader med osteopati i Odense

osteopati odense

En osteopat kan hjælpe dig med en række gener og udfører mange forskellige behandlinger lige fra fysioterapi til akupunktur.

Derfor kan du med stor sandsynlighed komme din skade eller gene til livs. Bor du på Fyn i kørselsafstand til Odense, har du god mulighed for at finde osteopati i Odense.

Vi fortæller her i artiklen om en række af de problemer, en osteopat kan hjælpe dig med gennem fysioterapi.

Kom problemet til livs med klassisk fysioterapi

En osteopat kan oftest yde kyndig fysioterapi. Fysioterapi kan blandt andet afhjælpe:

  • Rygsmerter
  • Nakkesmerter
  • Knæsmerter
  • Hoftesmerter
  • Lyskesmerter

 

Fysioterapi kan både bestå af konsultationer, behandling og udarbejdelse af træningsprogrammer, som kan laves både hos osteopaten og som hjemmeøvelser. 

Velkendte skader som beskadigede korsbånd, diskusprolaps, ledbåndsskader og forstuvninger kan behandles med en osteopat i Odense.


Lad os kigge lidt nærmere på den fysioterapeutiske behandling.

Lokalisering, behandling og forebyggelse

Det kan være lige så godt at besøge en osteopat, selvom din skade eller gene kræver fysioterapi. 

 

På osteopatiske klinikker vil der ofte også være fysioterapeuter ansat, som vil have et holistisk syn på dig. Først går det ud på at finde ud af, hvor du har ondt, dernæst hvorfor du har ondt, og slutteligt hvordan problemet kan afhjælpes.

Dertil kan en fysioterapeut lave forebyggelse, så dit problem ikke vender tilbage. På den måde kan du komme problemet til livs.

Behandling af både akutte skader og længerevarende gener

Der findes mange osteopater i Odense, der også udøver fysioterapi, og dermed kan du komme fra hele øen, uanset om du bor i Svendborg eller Kerteminde. 

 

Fysioterapi kan både behandle skader, der er opstået akut som hold i nakken eller et overrevet korsbånd i en fodboldkamp – men det kan også være længerevarende gener som ondt i ryggen eller smerter i leddene. 

 

Så uanset om du har hoftesmerter eller er væltet på rulleskøjter, kan en osteopat, der udfører fysioterapi, hjælpe dig. 

Kombiner fysioterapi og osteopati

En af de store fordele ved at få fysioterapi ved en osteopat er, at behandleren kan kombinere osteopati med fysioterapi.


Osteopati er en behandlingsform, som blandt andet udspringer af fysioterapi, og derfor kan de to behandlinger kombineres.


Osteopater er uddannede til at korrigere kroppen, så den kan hjælpe sig selv med at afhjælpe problemer. Det sker blandt andet ved at manipulere og mobilisere kroppens led. 

Tøv ikke med at få hjælp hos en osteopat i Odense

Går du med gener eller smerter i dagligdagen?

Kontakt en osteopat og få bugt med problemerne. Måske tror du ikke, at de kan afhjælpes, eller at de forsvinder af sig selv. Hos en osteopat i Odense kan du få behandling til flere skavanker, end du tror.

Tøv derfor ikke med at kontakte en klinik allerede i dag.