Find professionel hjemmepleje og hjemmehjælp på Fyn

Hvis du bor i Odense og leder efter en god og pålidelige hjemmehjælp eller hjemmepleje på Fyn, kan du kontakte Fyns Hjemmepleje, som kan give dig privat hjemmepleje under fritvalgsordningen.

Som borger med behov for ekstra hjælp, fylder hjemmepleje sikkert en stor del i din dagligdag, og det er derfor vigtigt, at du finder en udbyder af hjemmepleje og hjemmehjælp, som du kan stole på, og som du er tryg ved at få besøg af hver gang. Sådan en hjemmehjælp kan du finde hos Fyns Hjemmepleje, hvor netop tryghed og en tilpasning til dine behov er i centrum.

Hos Fyns Hjemmepleje kan du få en fleksibel hjemmepleje, som er skræddersyet til at imødekomme netop dine behov. Det betyder også, at du får en hjemmepleje, hvor nærværet er i centrum, og hvor du kan føle dig tryg hele vejen igennem.

Fyns Hjemmepleje er en privat udbyder af hjemmepleje og hjemmehjælp, som ikke kun henvender sig til dig, der bor i Odense, men som også kan anvendes af dig, der bor i Svendborg, Nyborg og på resten af Fyn.

Tæt på dig og dine behov

Hos Fyns Hjemmepleje er mennesket i centrum, hvorfor du kan få skræddersyet en pakke med hjemmehjælp og hjemmepleje, som passer lige præcis til dine behov. Her er nærværet til borgeren i centrum, hvorfor du vil opleve at få lige netop den assistance og støtte, som du mangler.

Hos Fyns Hjemmepleje er der ingen ventetid, og du vil altid blive mødt af den samme medarbejder, hvilket skaber tryghed og grobund for et godt social forhold mellem dig og din hjemmehjælper.

Du får et væld af forskellige muligheder, hvis du vælger Fyns Hjemmepleje, og du kan vælge forskellige tilkøbsordninger, så du altid kan få den hjælp, du har brug for. Det indebærer bl.a.:

  • Ledsagelse på ture

  • Frisør og andre ydelser

  • Hovedrengøring og ekstrarengøring

  • Og meget mere