Fordelene ved at lease en bil

Står du og skal til at have ny bil, men er i tvivl om, om du skal lease eller købe? Det gængse svar ville nok være, at man foretrækker at købe sin egen bil, men det er måske bare fordi, at du ikke kender alle de mange fordele ved at lease frem for køb.

Her kan du blive klogere på, hvad fordelene er ved leasing, og hvad leasing i det hele taget er for en størrelse. Du kan få en mere dybdegående rådgivning hos Global Car Leasing.

Finansiel leasing

globalcarleasing.dk udbyder det, som hedder finansiel leasing. Finansiel leasing læner sig egentlig tæt op af at købe en bil, men den væsentligste forskel er, at du frem for at låne penge af banken til bilkøb, låner penge af leasingselskabet.

Du leaser bilen for en uafgrænset periode, du har frit kilometerantal, og du sørger selv for at få serviceret bilen løbende. På denne måde minder det meget om at være bilejer.

Hvis du ønsker at sælge bilen igen, kan du selv finde en køber og klare handlen eller henvise køberen til leasingselskabet, som så overtager det praktiske ved handlen.

Fordelene

Den største og vigtigste fordel, du opnår ved at lease en bil frem for at købe, er at afgifterne er meget lavere, da du kun betaler for afgifter for det tidsrum, hvori du leaser bilen, frem for at betale det fulde afgiftsgebyr for bilen, som man gør ved køb.

Du har fuld frihed i din leasede bil. Du må tage på ferie, køre i udlandet, opdatere udstyr, vælge din egen mekaniker og forsikring og udskifte bilen, når du har lyst. Derudover har du mulighed for at vælge præcis din drømmebil ud af de mange mulige. Du kan få en grundig rådgivning om leasing hos Global Car Leasing, som er eksperter indenfor området og står klar til at hjælpe dig.