Har du brug for ro og afslapning? Sådan gør du

Der er mange, der synes, at det kan være svært at slappe af. Nogle får dårlig samvittighed, fordi de føler, at de burde bruge tiden på noget produktivt, mens andre blot har svært ved at komme ned i gear, hvis de konstant har mange ting om ørene. Har du brug for ro og afslapning, og har du endelig fået muligheden for at kunne slappe af, så kan du her få gode råd til, hvordan det faktisk kan lade sig gøre at få ro i kroppen og hovedet.

Forsøg for en gang skyld at lade bekymringerne passere

Uro og travlhed kan være mange ting. Det kan både være fordi, man har mange ting at se til, og man føler, at man skal være flere steder på én gang, mens det faktisk også kan være, at man har uro og stress i hovedet.

Er du typen, som har en tendens til at bekymre dig om mange ting, og overtænker du typisk mange situationer, så vil du helt sikkert kunne nikke genkendende til, at det tærer på din energi i løbet af dagen. Har du mere tid til ingenting, så er det nu, du skal forsøge at lære at lade bekymringerne passere. Lad være med at tænke for meget over det. Forsøg at være i nuet og give slip på de negative tanker, som opstår.

Giv dig lov til at bruge tid på det, du har lyst til

Når man får dårlig samvittighed over at slappe af, så kan det være svært at give sig selv lov til at lave noget af det, man egentligt har lyst til. Dette er også noget, du skal øve dig på for at kunne få ro. Prøv eksempelvis nordicbet. Måske det er noget for dig, som kan give dig mere ro.

Spil Ansvarligt | StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Minimum 18 år