The Burger Concept i Odense er et hit!

The Burger Concept Odense

The Burger Concept har fået en eventyrlig start siden åbningen i Rosengårdcentret for snart et år siden. Det skyldes bl.a. passionen for at lave virkelig god mad. For selv om burgere ofte forbindes med fastfood, og fastfood ikke forbindes med kvalitetsmad, så er det slet ikke tilfældet her. Brødrene Jakobsen, med fornavnene Morten og Simon, har grundlagt en burgerkæde, der ønsker at revolutionere den danske madscene. Intet mindre!

Høj kvalitet gennem gode råvarer

Hvis man vil lave god mad, så starter det med gode råvarer. Vil man tilmed have mange kunder, må man have rimelige priser. Begge dele er lykkedes for The Bruger Concept, som i dag har fem restauranter i Jylland foruden den i Odense.

God forretning bygget på gode værdier

Passion, et godt koncept og gode råvarer er ikke alt. Forretningen er bygget på holdbare og familiære værdier. Det betyder et godt arbejdsmiljø, hvor de løfter opgaverne sammen – som en familie.

Den eksklusive burger

Når alt det går op i en højere enhed, så får man også en vanvittig god burger. Smag blot på ordene: Smørbagt Briochebolle med en saftig bøf, krydderurtedressing, tomatrelish, løg, pickles og frisk tomat! Og det er den klassiske. Få dem også lavet med fx trøffelmayo, ravigotte sauce eller taleggio cheese. Verdensklasse!

Og så lige lidt je ne sais quoi

En burger står dog helst ikke alene. Derfor får du fries med for kun fire kroner ekstra. Dvs. luksus burger med fritter for 49 kroner. Og selvfølgelig har de ekstra tilbehør som fx nuggets og hotwings. Eller hvad med den ekstravagante Bacon Cheese Fries, som er fries med flydende ost drysset med sprødt bacon.

Spise ude eller levering derhjemme?

Du kan finde en fantastisk burger i Odense, hvis det er noget du er interesseret i. Stå af julegaveræset, og snup en menu i rare omgivelser. Eller du kan få dem leveret. Det er perfekt, hvis man gerne vil have fastfood, men ønsker at forkæle selskabet lidt ekstra. Men selvfølgelig også ideelt til dagen efter en god fest. Man kan altså spise burgere i forskellige sammenhænge.