Dette kan du lave med dit barn i juleferien

Der er mange ting at se til op til jul, og derfor kan man også hurtigt komme til at have fokus på julegaver, julemad, arrangementer og lignende. Op til jul kan man have en tendens til at glemme ens kære, og er det noget, som du vil råde bod på i juleferien, så kan du nedenfor få inspiration til, hvad du kan lave af ting med dit barn i juleferien.

Sæt din favoritjulefilm fra gamle dage på og nyd den sammen

I juleferien kan man risikere, at der er regn, sne og blæst udenfor, hvorfor det kan være svært at komme ud og lave ting i naturen. Hvis det er dårligt vejr, kan du med fordel sætte din favoritfilm på, fra da du var ung, så I sammen kan nyde filmen. Dit barn vil stensikkert elske den ligeså meget som dig, og igennem dit barn kan du se filmen på ny og opleve den store juleglæde.

Tag på en hyggelig shoppingtur sammen i den lokale gågade

Der er gode chancer for, at byens centrum er fyldt med lys og nisser, og derfor kan det også være hyggeligt at tage på en shoppingtur sammen i den lokale gågade, hvor man efter shoppingen kan nyde en kop varm kakao og snakke om juletiden. På den måde får man tid sammen på enmandshånd, hvilket er noget, som mange børn sætter stor pris på.

Ryd op i det gamle legetøj og giv det til nogen der igen kan få glæde af det

Julen er en svær tid for nogen, og det kan være en god idé at lære sit barn, at man ikke skal tage julegaver og tiden for givet. Sæt dig sammen med dit barn for at rydde op i det gamle legetøj for at give det til nogen der kan få glæde af det. Leger dit barn alligevel ikke med det, vil det blot samle støv.

Hjemmelavede julegaver er altid et hit hos bedsteforældrene

Kan I godt lide at være kreative, er det oplagt at lave hjemmelavede julegaver. Det behøver hverken at tage lang tid eller kræve mange materialer, og derfor kan I hurtigt få lavet nogle fine gaver. Mangler I inspiration, kan I med fordel få det ved at klikke her. Via linket kan I finde gode idéer til kreative udfoldelser, som stensikkert vil falde i god jord hos bedsteforældrene.

I kan også kreere lækre hjemmebagte småkager

Der er ikke noget bedre end hjemmebag, og derfor kan du også invitere dit barn med ind i bagningens verden. Smæk en hurtig dej sammen og hyg jer med at lave vaniljekranse og pebernødder. Hvem ved – måske bliver det en tradition, som gentages hvert år.

Find det flotteste juletræ

Lige gyldigt om det regner, blæser eller sner udenfor, så er det hyggeligt at komme ud og finde det perfekte juletræ, som passer perfekt ind i netop jeres hjem. Eventuelt kan I kombinere denne tradition og hjemmebag – på den måde får I en hyggelig dag sammen.