Sådan holder du dit barn varmt og tørt i skolen i de kommende vintermåneder

Vi er nu ved sommerens udgang, og derved ligger vi også varmen og solen bag os, og træder i stedet ind i de regnfulde og kolde vintermåneder. Her er der især vigtigt at du husker at passe på dine børn, således at du kan forebygge sygdom og forkølelser. Mange børn er nemlig ude året rundt i skolen eller børnehaven, derfor er det ekstremt vigtigt at dine børn er klædt rigtigt på.

Husk at sørge for at dit barn har adgang til regntøj

Noget af det vigtigste når det kommer til at holde dit barn tørt og varmet, er først og fremmest at sørge for at barnet har adgang til kvalitets regntøj. Når du køber regntøj til børnene, er det først og fremmest vigtigt at det holder tæt, dette gør det typisk hvis det har en vandtæthed på over 2000mm. Men udover dette er der også nogle andre ting du med fordel kan være opmærksom på. En af disse er hvorvidt tøjet er åndbart, her skal du kigge efter om tøjet har ventilationsåbninger, således at huden får mulighed for at ånde. Dette gør sig især gældende hvis barnet bruger regntøjet under en fysisk aktivitet, såsom fx fodbold i skolegården. Køb regntøj til børn hos LUXKIDZ, og sørg selv for at dit barn kan få maksimalt ud af sit frikvarter.

Hav også altid noget tørt skiftetøj liggende på skolen

En anden ting som også er vigtig at huske i vintermånederne, er at have noget tørt skiftetøj liggende på skolen i tilfælde af at barnet alligevel bliver vådt. På den måde undgår du nemlig at dit barn kommer til at sidde våd og kold på skolen, dette kan nemlig komme til at gå ud over barnets koncentration i timerne. Sørg derfor altid for at have et nyt sæt tøj liggende.