Giv Gurli Gris legetøj i fødselsdagsgave til børn

Gurli Gris legetøj

Den populære søde lille gris, Gurli, som de fleste børn kender og elsker – den geniale fødselsdagsgave til ethvert barn. Nu kan du nemlig få en masse sjovt og sødt Gurli gris legetøj med de populære og elskede figurer fra tegneserien. Både legetøj, sengetøj og bamser med Gurli gris kan du finde. 

Hos Little Happy kan du finde et bredt udvalg af Gurli Gris legetøj, hvor du kan finde lige det legetøj der passer til dit barns ønsker. Legetøjet vil lede op til en masse sjov og leg, og vil med sikkerhed være et hit hos ethvert Gurli Gris fan barn. De populære figurer vil med sikkerhed blive en elsket aktivitet i barnets hverdag. 

Sjov og ballade med Gurli Gris og vennerne

Med Gurli Gris finder du alverdens legetøj, der er med til at udvikle barnets fantasi. Med Gurli findes der nemlig et utal af legetøj og dermed også utallige lege og aktiviteter. De søde figurer opfordrer kun til at barnet skal have det godt og have en sjov og mindeværdig leg, som helt sikkert vil have en positiv effekt på barnets udvikling. Som sagt findes legetøjet i mange forskellige varianter, og herunder nævnes enkelte;

  • Gurli Gris familie

Med dette fine sæt får du hele Gurli Gris familien samlet. Her får du både Gurli, mor, far og lillebror Gustav som er klar til en masse sjov og leg. Gustav Gris er klædt ud som en farlig pirat, og Gurli som en sød ballerina. Bamserne måler ca. 22 cm., så de kan også nemt krammes og puttes med. 

  • Gurli Gris – Dr. Hamster flyvemaskine

Nu kan du tage på sjove og eventyrlige eventyr med Dr. Hamster og Gurli gris. I flyvemaskinen er der både plads til Dr. Hamster og Gurli Gris, men de har altså brug for din hjælp til at komme afsted. Hjælp Gurli Gris og Dr. Hamster med at redde andre af vennerne der har brug for hjælp. Dette sæt kommer med flyvemaskine, Dr. Hamster, Gurli gris og skildpadde, så der er masser mulighed for sjov og leg. 

  • Gurli Gris klasseværelse

Skal dit barn snart i skole? Så er dette sæt ideelt til at lære barnet om skolelivet, og hvordan undervisning fungerer. Med dette sæt kan du tage med Gurli Gris og hendes venner i skole, og se frøken Gazelle undervise dem, på samme måde som barnet snart selv skal. 

Derfor skal du vælge Gurli Gris

Gurli Gris er et velkendt ansigt, som vil være med til at skabe tryghed for barnet at lege med. Barnet vil have nemt ved at kunne bruge fantasien til legen, da baggrundsviden om figurerne giver mulighed for at udleve sine egne eventyr med figurer. 

Med figurerne vil barnet også have mulighed for mange timers sjov og leg med det søde legetøj, og her er rum til fantasifuld og sjov leg. Barnet kan også opleve forskellige situationer fra tegneserien igen, men med personlige præg.