Hold den fedeste Harry Potter-temafødselsdag for dit barn

Ethvert barns drøm er at få opfyldt sit ønske om at holde en tematiseret fødselsdagsfest. Dernæst kommer selvfølgelig at deltage i en. Det, der betyder allermest omkring tematiserede fødselsdage holdt for dit barn, er logisk nok at spørge dit barn, hvilket tema det ønsker.

En magisk historie til en magisk dag for dit barn

Det er ikke unormalt, at børn ønsker sig en Harry Potter-fødselsdagsfest. Hele Harry Potter-universet er magisk og har en fortælling, som kan være svær at slippe igen. Desuden er det perfekt til en temafest. Det er det, fordi der er så mange forskellige måder at pynte op, klædes ud og lave mad på, som kan have en sammenhæng med det kendte univers. Udklædningen skal uden tvivl være harry potter tøj. Men hvad med resten?

Hvordan skal slottet pyntes op?

Hvis du ikke selv er særligt bekendt med Harry Potter-verdenen, kan du med få klik få en masse billeder frem på Google. Det kan også være, du vælger at engagere dig i en sådan grad, at du enten sætter dig til at læse bøgerne eller se filmene. I denne forbindelse vil det give bedst mening at se filmene, fordi der er konkrete billeder af universet. Du kan for eksempel pynte op med kollegiebannere, tryllestave og en masse stearinlys.

Spiselige paralleller mellem universerne

Skal du selv agere kok til fødselsdagen, er det ikke sikkert, du gider stå med fem gryder og en tændt ovn. Derfor er det udmærket, hvis du holder dig til en nem fødselsdagsret såsom pølsehorn. Men til en Harry Potter-fødselsdag er slikket og drikkevarerne noget, som du kan gøre noget ekstra ud af. Det er eksempelvis en idé at købe jellybeans, da de minder om Bertie Botts multismagsbønner. Derudover kan der serveres æblejuice, som vil ligne den berømte butterbeer fra De Tre Koste.