Det skal du gøre for dig selv i det nye år

Vi nærmer os et årsskifte, hvilket er en helt oplagt mulighed for at begynde på en frisk. Hvis du har vaner, du gerne vil ændre, kan du gøre det i takt med årsskiftet. Eller hvis du gerne vil begynde at gøre nogle flere gode ting for dig selv, kan det være i det nye år, du gør det.

Forkæl dig selv

Hvis du er dårlig til at forkæle dig selv, skal du blive bedre til det. Selvforkælelse kan være rigtig mange ting, men du kan f.eks. blive bedre til at give dig selv en pause, når du føler dig presset. Du kan også købe dig selv en ansigtsbehandling eller en massage, når du har opnået et nyt mål.

Stop med at ryge

Når det handler om at gøre gode ting for sig selv, er det helt oplagt at stoppe med at ryge, hvis du plejer at ryge. Hvis du stopper med at ryge, vil det både være godt for din sundhed og din pengepung. Hvis du har svært ved at slippe det helt, kan du f.eks. skifte cigaretterne ud med en e-cigaret i stedet. Du kan se mere om e-cigaretter her.

Begynd at dyrke motion

En anden ting der er god at gøre for sig selv, er at komme noget mere ud og bevæge sig. Det kan være svært at komme i gang, men når du først får det gjort, vil du opleve, at du får en rigtig fed følelse efterfølgende, og så er det selvfølgelig sundt.

Lav en opsparing

Det lyder måske kedeligt, men det kan være rigtig rart at have en opsparing, som du kan tage af, når der er noget, du virkelig ønsker dig. Det kræver selvfølgelig, at du bliver god til at sætte penge ind på den hver måned også.