Kom helt ned i gear med en afslappet weekend

Har det være en stressfuld uge? Og trænger du til en weekend inden for hjemmets fire vægge? Så får du her nogle fremragende idéer til hvad du kan bruge weekenden til, som ikke kræver meget energi og vil lade dine batterier op til den næste og kommende uge. Nogle weekender kan det nemlig være rart at isolere sig og røre sig absolut minimalt.

Afslapning foran skærmen
Er du fan af de ”Grønne Slagtere” og ”Blinkende Lygter”? Så har vi den perfekte filmanbefaling til dig – ”Retfærdighedens Ryttere”. En film som udkom under corona og biograf-nedlukningen. I skrivende stund kører den fortsat i udvalgte biografer. Men du kan også leje den gennem Blockbuster og omdanne dagligstuen til din egen private biograf. Dæmp lyset, hæld snacksene op i skåle og slå benene op på stuebordet. Nu er du klar til at nyde knap to timer i Mads Mikkelsens og Nikolaj Lie Kass´ dejlige og underholdende selskab.

Kreative projekter og afslapning

Kreative projekter kan give dig en ufattelig mængde af ro. Det kan enten være at farvelægge i en malebog, lægge perleplader eller sidde foran symaskinen. Ofte er du fuldt fokuseret når du sidder med kreative projekter i hånden – og dette kan fjerne fokusset væk fra tankemylderet og hverdagens stress og jag.

Selvforkælelse og wellness-fornemmelser

Der er næsten intet bedre end et langt og varmt bad, når du skal stresse helt af. I weekenden når du har tiden kan du med fordel gøre lidt ekstra ud af det. Det kan være et lækkert fodbad, en flot manicure eller dyrkelse af meditation og mindfulness. Sidstnævnte kan du finde mange videoer af på internettet, som guider dig igennem en god meditations- eller yogatime. Du vil hurtigt mærke hvordan du i løbet af få minutter bliver mere afslappet og finder ind til din indre ro.